ecolounge.hu: Lájkoltam, de általában mégsem látom az újdonságaitokat a hírfolyamban. - Mit tehetek?

Mostanában több olvasónk is jelezte, hogy Facebook posztjaink nem mindig, vagy egyáltalán nem jelennek meg a hírfolyamukban. Van rá megoldás, mutatjuk.

Ha Ön is így tapasztalja, kedves olvasónk, érdemes áttekinteni a most következő egyszerű megoldást.

Ez valószínűleg azért lehet, mert bár belájkolta az oldalunkat, a Facebookon nem állította be a követést.

A jobb áttekinthetőség érdekében javasoljuk, hogy kattintson rá az alábbi képre, hogy az nagyobb méretben jelenjen meg (okostelefonon a nagyítás funkciónk nem működik).

Ha a Facebook oldalunkon ráviszi az egeret a "Tetszik" gombra, egy kis menü jelenik meg, amelyben látható a “Követem” lehetőség (lásd képen: 1.). Ha azt bejelöli, onnantól követi oldalunkat a Facebookon.

Ha azt már (akár korábban) kiválasztotta, további opciók jelennek meg. - Főszerkesztőnknél például ez úgy van beállítva, ahogyan a 2. pont melletti képrészlet mutatja, az opcióknál a rövid magyarázatuk is látható. - Azokkal a beállításokkal mindig megjelennek az ecolounge.hu posztjai, melyekről még értesítést is küld a Facebook (képernyőn felül, a kis földgömb, amin piros négyzetben szám jelenik meg).

Ezek az opciók bármikor ki- és bekapcsolhatóak és természetesen bármelyik lájkolt oldalnál alkalmazhatóak. A “Mégsem tetszik”-re azért lehetőleg ne nyomjon rá. :)

Ajánljuk figyelmébe egy korábbi útmutatónkat is, itt azt mutatjuk meg, hogy böngészőjében miként állíthatja be az ecolounge.hu-t (vagy bármilyen más weboldalt) kezdőoldalként.


címkék:  Ecolounge Facebook
forrás: facebook.com

A rovat új hírei