Impresszum

 

Fábián Emese
Magyar és esztétika szakon végeztem, az írás és a környezettudatosság hamar életem szerves részévé vált. Rájöttem, hogy a lelki egyensúly nem választható el attól, hogyan viszonyulunk szűkebb és tágabb környezetünkhöz, a kint és a bent szoros kölcsönhatásban van egymással. Igyekszem lokálisan cselekedni, globálisan gondolkodni.
Lenner Ádám
A Szolnoki Főiskolán szereztem főiskolai diplomámat tájgazdálkodási mérnökként, majd a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumában végeztem mesterképzésen természetvédelmi mérnökként. Fontos feladatomnak tarom a könnyen emészthető, természeti értékeket bemutató cikkek írását, melyekben igyekezettel vagyok megtalálni az egyensúlyt a természet és az emberiség között. 2013. április 27-től - újságírói feladataim mellett - az ecolounge szakértőjeként is tevékenykedem.
Tóth Judit
A Szegedi Tudományegyetemen végeztem biológia-földrajz szakos tanárként, de gyerekkorom óta „zöld” vagyok, és megpróbálom a környezetemben élőket is erre ösztönözni. A környezet- és természetvédelem tanárként, környezeti nevelőként és újságíróként is a szívügyem. Három évig hivatásos természetvédőként dolgoztam, nemzeti parki munkám során nagyon sokat tanultam a gyakorlati természetvédelemről. Most, újságíróként egyik legfőbb célom, hogy felhívjam a figyelmet hazánk természeti értékeire, melyeknek megóvása közös feladatunk.


Kiss Ádám József
Főszerkesztő, tulajdonos
Üzenet írása ide kattintva.

 


Hírügynökségi források:

 

Kép források a teljesség igénye nélkül:

 Kapcsolatfelvétel ide kattintva.


 

 

Ecolounge öko-hírportál

Az oldalt készítette és üzemelteti:

 

 

A rovat új hírei