Impresszum

 

Szonday Szandra
Az ELTÉ-n végeztem magyar-esztetika szakon, ma íróként, költőként, kutatóként tevékenykedek. A természet, az élővilág szeretete gyermekkorom óta meghatározó része az életemnek, inspirálója alkotásaimnak. Az emberi tudás hatalom, amellyel lehet élni és visszaélni is - felnőve egyre fontosabbá vált számomra, hogy felelősséget vállaljak, képességeimhez mérten minél többet tegyek szűkebb és tágabb környezetemért: akár az állatmentés, akár az ismeretterjesztés, akár a hétköznapi, apró cselekedeteink révén. "Ha elkezdünk gondolkozni a napi döntéseink következményeiről, etikusabb döntéseket fogunk hozni. (...) Életünk minden napján hatással vagyunk, és a döntéseinken múlik, hogy milyennel." Jane Goodall
Fábián Emese
Magyar és esztétika szakon végeztem, az írás és a környezettudatosság hamar életem szerves részévé vált. Rájöttem, hogy a lelki egyensúly nem választható el attól, hogyan viszonyulunk szűkebb és tágabb környezetünkhöz, a kint és a bent szoros kölcsönhatásban van egymással. Igyekszem lokálisan cselekedni, globálisan gondolkodni.
Lenner Ádám
A Szolnoki Főiskolán szereztem főiskolai diplomámat tájgazdálkodási mérnökként, majd a Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumában végeztem mesterképzésen természetvédelmi mérnökként. Fontos feladatomnak tarom a könnyen emészthető, természeti értékeket bemutató cikkek írását, melyekben igyekezettel vagyok megtalálni az egyensúlyt a természet és az emberiség között. 2013. április 27-től - újságírói feladataim mellett - az ecolounge szakértőjeként is tevékenykedem.Üzenet írása ide kattintva.

Zöld üzenete van, amelyet országosan szeretne eljuttatni az érdeklődők számára?

Az ecolounge is tagja a Zölduniónak!

A Zöldunió célzottan és hatékonyan juttatja el a Hirdető Ügyfelei üzeneteit a zölden gondolkodó olvasók számára, valamint erősíti Ügyfelei zöld reputációját, ismertségét és elismertségét.


Hírügynökségi források:

 

Kép források a teljesség igénye nélkül:

 

Tárhelyszolgáltatás:

Az oldalt készítette és üzemelteti:Kapcsolatfelvétel ide kattintva.

Ecolounge öko-hírportál

 

 

 

 

A rovat új hírei