A következő zöld magyar sikertörténet?

Hír

írta: Kiss Gábor
2014/05/23

A vizuális jegyzetelő papírmentes technológiai egy amerikai versenyen indult. Az alkotók egészen jól állnak, most épp a tizenegyedikek a 195 fős mezőnyben.

A Ziteboard (zoomable whiteboard) arra a fájó pontra ad megoldást, amikor valaki egy megbeszélésen azt mondja: ‘Oké, most rajzoljunk egy kicsit.’ Ilyenkor általában négyzetek, körök, nyilak kerülnek egy táblára vagy egy nagy papírra, hogy vizuálisan kerüljön megerősítésre, megvitatásra az adott téma. Ezeket a megbeszéléséket aztán vagy egy fényképpel rögzítik, ami az emailek között landol, vagy pedig egy szöveges összefoglaló készül belőle, ami torzítja az információt, mert elveszik belőle a vizuális tartalom.

A Ziteboard erre ad megoldást: Platformtól függetlenül, minden böngészőben, letöltés, beépülő modulok, regisztráció nélkül firkálhatunk akár többen is. Az érzékeny adatok miatt sem kell aggódnia annak, aki üzleti megbeszéléseken használja, hiszen titkosítással vagy akár kihelyezett eszközökkel biztosítható, hogy csak az arra jogosultak lássák a végeredményt.

Bízunk benne hogy ez lesz a következő magyar sikertörténet.

Update: Az ecotábla weboldala ide kattintva érhető el.

 

A rovat új hírei

Hasonló