Új űrlapkezelő alkalmazás

Hír

írta: Kiss Gábor
2014/04/16

A papír nélküli irodai élet fogalma a világ több országában már megszokott dolog, Magyarországon egyelőre még nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy minimalizálták az általuk használt  papír mennyiségét. A SignTech Forms nevű űrlapkezelő alkalmazással bárki hozzájárulhat, hogy az erdőpusztítás mértéke visszaszoruljon.

Az irodai papírfelhasználást látványosan lecsökkentő alkalmazást az E-beeze Ltd. fejlesztette és Angliában olyan cégek használják már, mint például a Ulster Bank vagy a Financial Ombudsman. A program használatával dokumentumainkat kitölthetjük és aláírhatjuk mobileszközeink segítségével. Az adatfeldolgozás költségeit akár a negyedére csökkenthetjük és az adatintegrálás segítségével közvetlenül saját adatbázisunkba vagy üzleti alkalmazásunkba tudjuk elküldeni a felhasználó által mobil eszközön kitöltött űrlapot, illetve annak nyersadatát. Ezzel drasztikusan csökken az adatbevitellel töltött idő, valamint a manuálisan bekövetkező hibák lehetősége már csak a távoli múlttá válik.

Természetesen hivatalos dokumentumokat is kezelhetünk és aláírhatunk a SignTech segítségével: az alkalmazás használatával száz százalékig legális aláírással láthatjuk el papírjainkat akár okostelefon vagy  tablet segítségével.

 

forrás: E-beeze Ltd.

A rovat új hírei