Innovációk a fenntartható állattenyésztésben A fenntartható állattartás fejlesztése kulcsfontosságú egy jövőálló élelmezési rendszer kialakítása szempontjából. Az ...
Bővülő lehetőségek a rovarok felhasználhatóságában Első alkalommal tartott Rovaripari konferenciát a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara a rovarok magyar piaci ...
Az emberiség étrendjétől függ, mennyi erdőt kell még kiirtani Az emberek hatalmas befolyással bírnak az erdőirtásokra azáltal, hogy mit esznek.
Így változtak az asztalunkra kerülő alapélelmiszerek arányai az elmúlt 100 évben Az asztalunkra kerülő ételek aránya nagymértékben változott az elmúlt 100 év során. De vajon melyik élelmiszerből esszük a ...
Harcot hirdetett a kormány a rossz minőségű élelmiszerek ellen Átírták a Magyar Élelmiszerkönyv pékárura és húskészítményekre vonatkozó részét. Jobb minőségű étel kerülhet ezután az ...
Magyar Csomagolási Verseny díjazottjai Hat HUNGAROPACK díjazott, és további 32 különdíjazott, valamint egy okleveles elismerés.
5000 kacsa kirándulása Egy kínai baromfitermelő évente többször is megsétáltatja kacsáit. Keresztül a városon!