Biometrikus póló

Hír

írta: Kiss Gábor
2014/07/16

Az OM Signal által kifejlesztett "Biometric Smartwear" egyaránt használható a hétköznapi életben és sportolás közben is, legyen szó futásról, túrázásról vagy akár súlyemelésről.

Napjaink fitnesz "őrültjei" szinte megszállott módjára követik a sporttal kapcsolatos technológiai újdonságokat. Elég ha pár percet időzünk a parkban kocogó és az edzőteremben gyúró emberek megfigyelésével, nagy valószínűséggel többükön látunk majd karhoz rögzíthető pulzusmérőket.

Az OM Signal által nemrég kifejlesztett "Biometric Smartwear" a sportolás mellett a hétköznapi életben is használható. A kütyü a hozzá tartozó mobilalkalmazáson keresztül megjeleníti az elégetett kalóriák számát, tárolja a megtett kilométereket és diagrammokon keresztül mutatja be viselője teljesítményét, összevetve az előző edzések eredményeivel és egyúttal mások teljesítményeivel is.

Funkciói a hétköznapokban is hasznosíthatóak: figyeli a légzést, stressz szintet, illetve pulzust mér, amiről (beállítás esetén) figyelmeztetheti még viselője hozzátartozóit is. Továbbá számolja a megtett lépéseket, méri a "fizikális aktivitást".

A kütyü megannyi egyéb funkcióval rendelkezik, melyek egy része megtekinthető az alábbi videóban is.

 

címkék:  biometrikus Fitnesz sport
forrás: www.ecouterre.com ; www.omsignal.com

A rovat új hírei

Hasonló

Moov | A személyi edző

Egy volt Apple mérnök útnak indította a hordozható fitnesz mérők következő generációját, a Moov-ot.