"BrandTrend" a nemzetközi fenntarthatósági tanácsadó testületben

Hír

2017/07/26

A 2017. októberben megrendezésre kerülő Word Sustainability Congress alkalmával adják át Global Sustainability Leadership Awards rangos nemzetközi elismerést, mely a sustainable leadership szemléletet értékeli vállalati és egyéni kategóriákban. Az eseményeken 90 országból vesznek részt vállalatok, civil szervezetek a világ minden részéről.

Trunkné dr. Jánosy Zsuzsanna és Kőszegi András World Sustainability Congress tanácsadó testületének tagjai.

A fenntarthatóság az Egyesült Arab Emirátusokban, kiemelten Dubaiban központi terület és érték, melyet a város, a társadalom, a gazdaság fejlesztésével egy platformon kezelnek, és minden innováció elindulásának fontos szempontja.

A BrandTrend 2015 óta kizárólagos magyarországi együttműködő partnere a világ egyik legrangosabb fenntarthatóság és brand tematikájú konferenciasorozatának, mely alapítója, Dr. R.L. Bhatia, az ENSZ meghívottja fenntarthatóság témákban, partnerei a világ legnagyobb vállalatai.

Az eseményeken több Magyarországon működő vállalattal pályázott sikerrel a BrandTrend, közéjük tartozik:

  • LIDL
  • TELENOR
  • E-ON
  • RICHTER GEDEON
  • HELL ENERGY
  • COCA-COLA HBC

A BrandTrend tulajdonosai a tanácsadó testület tagjaiként  részesei annak a sikernek, hogy a konferencián résztvevő több mint 100 ország  mellett magyarországi vállalatok is neves elismerésekkel emelik Magyarország reputációját a fenntarthatóságot fontos értéknek tartó országok világtérképén.

 

forrás: BrandTrend

A rovat új hírei