Ismét startol a Green Go Rövidfilm Verseny!

Hír

írta: ecolounge
2017/08/22

Felhívás minden kreatív filmkészítő és természetbarát számára: Idén, 2017-ben is megrendezésre kerül a Green Go Rövidfilm Verseny!

Idén 7. alkalommal megszervezett versennyel a Szervezőnek eddig 9 millió embert sikerült elérnie, nevezői ez idáig több mint 40 országból küldték be filmjeiket. Idén pedig még ennél is több embert szeretnének elérni.

Az idei verseny nevezői három érdekes téma közül választhatnak:

 

  1. Építs zölden, élj zölden (Zöld Infrastruktúra): A zöld városok bizonyítottan boldogabbá és egészségesebbé teszik az embereket azáltal, hogy tiszta levegőt és pozitív látképet biztosítanak lakóik számára. De miért is nem lehet minden város zöld? Találd meg a probléma gyökerét vagy mutasd be a megoldásodat rövidfilmedben!
  2. Az utolsó nap a Földön (Föld Túllövés Napja): A Föld erőforrásait fenntartatlan mértékben használja az emberiség. Olyannyira, hogy idén augusztus 2-ára már egy teljes Föld erőforrásait felhasználtuk. Rövidfilmeddel mutasd meg, hogyan élhetnénk fenntarthatóbban.
  3. A Te Európád 2050-ben (Az EU költségvetése): Te mihez kezdenél 145 milliárd Euróval? Ez a hatalmas mennyiségű pénz az EU költségvetését jelenti. Költhetjük a veszélyeztetett fajok megmentésére vagy megújuló energia fejlesztésére. Te hogyan használnád fel? - Mutasd be rövidfilemdben.

 

Minden kategória legjobb alkotása, valamint a közönség szavazás legnépszerűbb filmje 500 Eurós jutalomban részesül.

A Szervező október 1-ig várja a beérkező filmeket.

Elő a kreatív ötletekkel, forogjanak a kamerák!

További információért a jelentkezésről keresse fel a Verseny honlapját,  vagy írjon erre az e-mail címre.

 

forrás: Green Go

A rovat új hírei