IV. Innovatív szemléletformálási konferencia

Hír

írta: ecolounge
2018/10/28

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége ismét innovatív konferenciát rendez - ez alkalommal a környezetvédelmi szemléletformálás, oktatás, a hulladékgazdálkodással kapcsolatos kommunikáció témájában - melyben szakmai partnere a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. A rendezvény hagyományteremtő céllal kívánja tanácskozásra, tudásmegosztásra összehívni a szemléletformálással foglalkozó szakértőket.

A KSZGYSZ konferenciasorozatának legutóbbi rendezvényére 2018 áprilisában került sor, amelynek fókuszát a hulladékgyűjtés és -szállítás témaköre képezte. A rendezvényen többek közt bemutatásra került az elektromos hulladékgyűjtő, valamint a Bicskén megvalósuló lovas kocsis hulladékszállítás is, amelyről ebben a cikkben részletesebben is értekezünk.

Az innovációs konferenciasorozat folytatása 2018. október 30-án Budapesten, a Benczúr Hotelben lesz (Budapest, VI., Benczúr utca 35.), amelynek szakmai partnere eddigiekhez hasonlóan az NHKV Zrt..

A konferencia célja, hogy segítse egy hosszú távú stratégia megvalósítását, a szakmában lévő szinergiák összekapcsolását és közös üzenetek megfogalmazását. Az eseményen helyet kap a szemléletformálás és a környezeti nevelés is, hangsúlyt helyezve a környezettudatosságra és a helyes hulladékkezeléssel kapcsolatos ismeretterjesztésére.

További információ ezen a linken.


Kép forrása

 

forrás: KSZGYSZ

A rovat új hírei