Magyar Nemzeti Parkok Hete 2018

Hír

2018/05/26

A Magyar Nemzeti Parkok Hete 2018 rendezvény keretében május 28- június 03. között változatos programok várják a természeti élmények iránt érdeklődőket. A rendezvény nyitóhétvégéjének május 25-27 között a soproni Várkerület ad otthont, kapcsolódva a Soproni Bornapok hagyományőrző rendezvényéhez.

Időpont: május 28- június 03.

Nyitórendezvény: május 25-27.
Nyitórendezvény helyszíne: Sopron

Május 25-én, pénteken a Pannónia Hotel Európa termében szakmai konferenciára kerül sor „Testi-lelki feltöltődés – az ökoturisztika szerepe az egészségmegőrzésben” témában. A konferenciával párhuzamosan, egészen vasárnapig Sopron főterén mutatkoznak be a Magyar Nemzeti Parkok:

  • a „zöldforgatagban” átfogó képet kaphatunk hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról, megkóstolhatjuk a különleges Nemzeti Parki Termék védjegyes termékeket, bekapcsolódhatunk a hagyományőrző kézművesek munkájába, nem utolsó sorban garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat nyerhetünk a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.
  • A folytatásban, május 28 – június 03. között a nemzeti parkokban gazdag programkínálat, izgalmas kalandtúrák, családi programok várják a kedves érdeklődőket földön és vízen, ingyenesen vagy kedvezményes áron. A Magyar Nemzeti Parkok színesen összeállított ajánlataikkal mind az állat- és növényvilág, mind a földtani értékek szerelmeseinek a kedvében járnak.
  • Június első hétvégéjén (június 1-3. között) pedig külön a nagycsaládosokra gondoltak a szervezők a programok kialakításánál. A hétvége teljes programkínálata ide kattintva érhető el.

A felsorolás közel sem teljes. A Magyar Nemzeti Parkok Hete rendezvénysorozatról részletes információ a www.magyarnemzetiparkok.hu/mnph ökoturisztikai weboldalon, valamint a www.facebook.com/MagyarNemzetiParkok felületen találhatóak.

forrás: FM

A rovat új hírei