Vegyél vissza!

Hír

írta: Admin
2013/07/10

Napjainkban a Föld energiáinak féktelen kiaknázása zajlik. Ez ellen mindenki a saját környezetében tehet a legtöbbet. Így az alkotók, kreatív gondolkodók leginkább a korlátok nélküli elképzelések területén. Az ELMŰ-ÉMÁSZ az ARC közreműködésével ismét a fenntarthatóságra kívánja irányítani a figyelmet. A téma ezúttal, - visszavenni a sokból, azaz csökkenteni a fogyasztást.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ és az ARC KREATÍV PLAKÁTPÁLYÁZATA várja azokat a kreatív alkotókat, akiknek van mondandójuk a társadalom számára. A pályázati kiírás az ELMŰ-ÉMÁSZ saját energiatakarékossági programjával összhangban, és az ARC-tól már megszokott közvetlenséggel, személyes megközelítésben kérdez rá az energiaforrások, a tudatos fogyasztás és funkcionalitás közötti összefüggésre: TE HOGYAN SPÓROLSZ AZ ENERGIÁVAL?

A szabad gondolkodás, valamint a közhelyektől való elszakadás ezúttal is – mint minden olyan pályázaton, ahol az ARC közreműködik – kötelező!

A zsűri által legjobbnak ítélt 3, valamint a közönség által kiválasztott 1 pályamű Budapesten, Pest megyében és Kelet-Magyarországon 2013 októberében összesen 100 óriásplakát felületen kerül bemutatásra.

Beküldési határidő: 2013. augusztus 13.

A pályázat feltételeiről bővebb információ az www.aram.hu/tehogyansporolsz oldalon található.

 

forrás: ELMÜ

A rovat új hírei