Megvizsgálták a csokoládé karbonlábnyomát és az édesség más környezeti hatásait És ehhez figyelembe vettek mindent: az összetevők, a gyártási folyamat, a csomagolás, a szállítás és a keletkező hulladék ...
9 élelmiszer, ami örökre eltűnhet az asztalunkról A megtermelhető ételek változatossága rohamosan csökken.
Éghajlatváltozás: Elfogyhat a kávé? Az éghajlatváltozás kíméletlen hatásai rövidesen az egyes termékek elérhetőségének és árának megváltozásában is ...
Ezeket a trükköket alkalmazzák a boltok, hogy többet vásároljunk A szuper- és hipermarketek ravasz megoldásokkal csábítanak a felesleges költekezésre.
Rendelet korlátozza a transzzsírsavat Szerdától tilos a megengedettnél több transzzsírsavat tartalmazó élelmiszert forgalmazni.
Mégsem olyan egészségesek? Kétséges a vörösbor és az étcsokoládé egészségvédő hatása egy új kutatás alapján.
Klímaváltozás és a dráguló kakaó Egy év alatt közel 40 százalékkal emelkedett a kakaóbab világpiaci ára. További drágulásra lehet számítani.
Magyar Csomagolási Verseny díjazottjai Hat HUNGAROPACK díjazott, és további 32 különdíjazott, valamint egy okleveles elismerés.