Eszközök a hulladékmentes főzéshez – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk A környezettudatos szemlélet egyre inkább a mindennapok részévé válik – bár a zero waste életmód komoly kihívást jelent, ...
Gyümölcsök, zöldségek, tea: új nemzetközi évet és napokat szavazott meg az ENSZ Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) üdvözölte az ENSZ mai döntését két új, a táplálkozáshoz és a ...
Most már a pékárut is újrahasználható tasakokban vihetjük haza az INTERSPAR áruházakból A korábban bevezetett népszerű zöldség- és gyümölcszsákok mintájára idén decembertől már a pékárukat is többször ...
Németország: STOP a műanyagszatyroknak! A német szövetségi kormány elfogadta és a törvényhozás elé terjesztette szerdán a kiskereskedelemben használatos műanyag ...
Gyors klímavédelmi intézkedéseket sürgetnek a szakemberek Gyors klímavédelmi intézkedéseket sürgetnek a kutatók többek közt az Európában élők egészsége érdekében is.
Húsvétoljunk "ökosan"! Akárcsak karácsony előtt, bizony a húsvéti ünnepek közeledtével sem tudunk úgy belépni egy boltba, fellapozni egy magazint vagy ...
Egyre zöldebb vállalattá válik a SPAR A SPAR üzleti filozófiájának egyik sarkalatos pontja a környezettudatos vállalatirányítás. A kiskereskedelmi áruházlánc a ...
Újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakok a SPAR-ban! A SPAR a szegedi, győri, és tatabányai áruházaiban újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakokkal buzdítja ...
Helyes táplálkozással a klímaváltozás hatásai is mérsékelhetők Helyes táplálkozással a klímaváltozás hatásai is mérsékelhetők, mivel a növények és zöldségek termesztésének ökológiai ...
Több mézet kellene fogyasztanunk! A mézfogyasztás fontosságáról, a méz élettani hatásairól és táplálkozásunkban betöltött nélkülözhetetlen szerepéről ...
Ha mindenki egészséges étrendet akarna követni, globálisan több zöldséget és gyümölcsöt kellene termeszteni "A jelenlegi globális mezőgazdasági rendszerben nem követhet mindenki egészséges étrendet"
Egészségesebb étrenddel csökkenthető a vízfelhasználás! Ha az emberek egészségesebb, több gyümölcsöt és zöldséget tartalmazó étrendre térnek át, akár 55 százalékkal is csökkenhet ...