Hihetetlen pazarlás folyik: több élelmiszer kerül a kukába, mint eddig gondoltuk A korábbi kutatások mind alábecsülték a kidobott élelmiszer mennyiségét, holland kutatók szerint a világon minden emberre naponta ...
Az emberi energiafelhasználás végső határát derítették fel Az emberi állóképesség kulcsa, az energiafelhasználás végső határát állapították meg amerikai kutatók egy 4828 kilométeres ...
Hasonlítanak az elhízott kutyák és a túlsúlyos emberek? Az ELTE és a Padovai Egyetem kutatóinak közös tanulmánya szerint az elhízott kutyák viselkedése hasonlóságot mutat a túlsúlyos ...
Így változtak az asztalunkra kerülő alapélelmiszerek arányai az elmúlt 100 évben Az asztalunkra kerülő ételek aránya nagymértékben változott az elmúlt 100 év során. De vajon melyik élelmiszerből esszük a ...
FAO: Romló helyzet Kongóban és Etiópiában Konfliktus, szárazság, betegségek és növényi kártevők, mint az őszi sereghernyó, nehezítik a mindennapokat.
A mesterséges intelligencia fénykép alapján megmondja, milyen alapanyagokból készült az étel Az MIT szakembereinek célja az volt, hogy az algoritmus segítsen megállapítani, mennyi kalóriát fogyasztunk az adott étellel.
Moov | A személyi edző Egy volt Apple mérnök útnak indította a hordozható fitnesz mérők következő generációját, a Moov-ot.
Légy egészséges a telefonoddal! Alkalmazások, amelyekkel egészségesebben vagy éppen környezettudatosabban élhetünk.