Újra az év színével kampányol a WWF Magyarország Ez alkalommal az új Pantone-szín, a Classic Blue inspirálta a WWF Magyarország aktuális kampányát.
Idén robbant a klímabomba a médiában Mire ön ennek a cikknek a végére ér, Brazíliában 15 futballpályányi esőerdőt égetnek fel, és legalább egy új tartalom ...
Együtt a világ megmentéséért az oktatással! Az idei év nem csak a Plant for the Planet számára rendhagyó, hanem az ELTE Gyertyánffy István Gyakorló Általános Iskola számára ...
Alaposan megbolygatják az erdőirtások Amazónia időjárását Az Amazonas vidékén folyó erdőirtás jelentősen növeli a térség hőmérsékletét, csökkenti páratartalmát és megváltoztatja a ...
Barbár hagyomány: ismét megkezdődött az éves delfinöldöklés Japánban Megkezdődött a sokat vitatott éves delfinvadászat Japán nyugati részén, Taidzsiban. A több évtizedes múltra visszatekintő ...
Csobbanjunk a jövőnkért! - WWF Nagy Ugrás az EFOTT-on Folyóink és vizesélőhelyeink a Föld minden élőlénye számára nélkülözhetetlenek, mégis komoly veszélyben vannak. Vizeink ...
Íme az év legjobb természetfilmjei! - Nagy sikerrel zárult az V. gödöllői természetfilm fesztivál Rekordmagas látogatói számmal zárult a háromnapos esemény, ahol a természetfilmes szakma hazai és nemzetközi jeles képviselőinek ...
Magas ólomtartalmú ivóvíz? - Álhírek terjednek a médiában Több hazai sajtóorgánumban jelent meg a hír, miszerint a vízminták ötödében mértek magas ólomtartalmat.
Együtt kapcsolunk! - WWF Föld Órája 2019 Egyre többen csatlakoznak a WWF Magyarország által indított Föld Órája kihíváshoz.
Szemeteljünk JÓL! - Hulladékgazdálkodási közszolgáltatók lakossági szemléletformáló munkája A Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) és a vele együttműködő hulladékgazdálkodási ...
A Black Friday után itt az Adakozó Kedd - Tegyünk együtt a menhelyi kutyákért! November 27-én, Adakozó Kedden az adományozás és a jótékonykodás kerül a fókuszba, rögtön a Balck Friday-t követően. Az ...
Több mézet kellene fogyasztanunk! A mézfogyasztás fontosságáról, a méz élettani hatásairól és táplálkozásunkban betöltött nélkülözhetetlen szerepéről ...