A Médiaunió iskolásoknak hirdet fotópályázatot

Hír

2016/10/22

A pályázó osztályok tíz napon keresztül végeznek környezetvédelmi feladatokat és ezeket fotóval dokumentálják. Az elkészült képeket egy naptár sablonba illesztik be. Ezekre a naptárokra a Nem nehéz...! Facebook oldalán lehet majd szavazni.

A Médiaunió Alapítvány az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Ökoiskola programjával együttműködve fotópályázatot hirdet általános iskolások részére. A téma az idei, Nem nehéz című kampány témája, a környezetvédelem. A gyerekeknek arról kell számot adni, hogy a mindennapi teendőkkel hogyan járulnak hozzá Földünk megóvásához.

A Médiaunió Alapítvány Nem nehéz…! kampánya részeként  - az Ökoiskola programmal együttműködve  - fotópályázatot hirdet általános iskolák 8. osztályos tanulói részére. A pályázó osztályok - huszonöt osztály pályázhat – tíz napon keresztül végeznek környezetvédelmi feladatokat és ezeket fotóval dokumentálják. Az elkészült képeket egy naptár sablonba illesztik be. Ezekre a naptárokra a Nem nehéz...! Facebook oldalán lehet majd szavazni.

Az első 5 osztály, amelyik a legtöbb szavazatot kapja, értékes nyereményben részesül, például ellátogathatnak a Médiaunió valamely tagjához, megtekinthetik az FKF egyik központját vagy környezetvédelmi órát tart nekik Novák Péter. Továbbá minden résztvevő iskola beírhatja az Ökoiskola pályázatának beszámolójába, hogy részt vett a pályázatban.


forrás: Médiaunió

A rovat új hírei