Ablakon Bedobott Pénz program Környezeti Megtakarítási Díjak 2017. díjkiosztó és szakmai konferencia

Hír

2017/05/17

A KÖVET Egyesület 12. alkalommal hirdette meg Ablakon Bedobott Pénz (ABP) programját, melyben  környezeti és gazdasági megtakarítással járó intézkedéseket tartalmazó esettanulmányokat várt vállalatok és intézmények részéről.

Az Ablakon Bedobott Pénz programra és így a zsűri előtti megmérettetésre a következő szervezetek vállalkoztak: Audi Hugária Zrt., Büchl Hungária Kft., Budapesti Gazdálkodási Egyetem Gazdálkodási Kar zalaegerszegi kampusza, ELMŰ-ÉMÁSZ, Grundfos Hungária Kft., Kaposvár Megyei Jogú Város, Magyar Posta Zrt., Magyar Cukor Zrt., Videoton Elektro-PLAST Kft.

Az öttagú szakértői zsűri döntése alapján közülük kerültek ki a díjazottak, kategóriánként:

 

  • „Legszebb mosott gyümölcs a tálban” – azonnal megtérülő intézkedések
  • „A legízletesebb alacsonyan csüngő gyümölcs” – 3 éven belül megtérülő intézkedések
  • „A legnagyobb magasan csüngő gyümölcs” – 3 éven túl megtérülő intézkedések
  • „Karbon-megtakarítási különdíj – intézmény kategória”
  • „Karbon-megtakarítási különdíj – vállalati kategória”

 

A rendezvényen kerülnek kihirdetésre a díjazottak, az esettanulmányok a Lépések különszámaként megjelenő 12. Ablakon Bedobott Pénz kötetben jelennek meg a konferencia napján.

A díjazottak esettanulmányaiból értékes gyakorlati példákhoz, ötletekhez juthatunk a vállalati energiahatékonyság, vízgazdálkodás, hulladékgazdálkodás, karbon-megtakarítás területeiről.

A konferencia második felének szakmai programjában a Herman Ottó Nonprofit Kft.-vel közös szervezeti karbonlábnyom számítási projektről, a karbonszegény gazdaságra való áttérésről és egy átfogó CSR képzési lehetőségről esik szó.

A konferencia védnöke V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára.


Az esemény programja itt érhető el.
Jelentkezési lap ezen a linken.

 

forrás: KÖVET

A rovat új hírei