FŐKERT motívumkereső játék

Hír

írta: Kiss Gábor
2014/07/11

A több éve sikeres és a gyerekek körében népszerű nyári programot idén is meghirdeti a FŐKERT Nonprofit Zrt.

Az ENSZ kihirdette, hogy a 2014-es évet a család és a munka összehangolásának, a családi gazdálkodásnak kívánja szentelni, így ez az év a Család Nemzetközi Éve lett. Ennek megfelelően az idei virágágyi kiültetéseket intenzív, élénk, vidám színek, dinamikus, változatos formák jellemzik.

A tavalyi év sikere után, idén ismét betekintést nyerhetnek a versenyben résztvevők a kulisszák mögé és megnézhetik az eredeti virágágy tervrajzokat, melyek elérhetőek a www.fokert.hu weboldalon. A tervrajzokkal és a helyszínekkel történő ismerkedés után a résztvevőknek nincs más feladatuk, mint a tervrajzokat a megfelelő helyszínnel összepárosítani, s az általuk helyesnek ítélt párokat a marketing{kukac}fokert.hu e-mail címre elküldeni.

A játékban résztvevő virágágyak listáját a FŐKERT honlapján, valamint facebook oldalán is megtalálják az érdeklődök.

Mindenkit arra bíztatnak a szervezők, akinek van kedve egy jóleső felfedező sétára indulni, keresse fel a megadott helyszíneket és kutassa a tervrajzon látott motívumokat, majd párosítsa össze őket.

A megfejtéseket a marketing{kukac}fokert.hu e-mail címre várják! A legtöbb helyes párosítást beküldőket ajándékkal jutalmazzák! Beküldési határidő: 2014. augusztus 25.

 

forrás: Főkert

A rovat új hírei