III. Greennovációs Nagydíj

Hír

írta: Admin
2014/02/06

Február 14-ig lehet jelentkezni a III. Greennovációs Nagydíjra.

A kiíró várja a fenntarthatóságot, környezetvédelmet, energiamegtakarítást bemutató pályázatokat.

A greennováció egy mozaikszó, az angol green, azaz zöld és az innováció, azaz új módszer bevezetése szavak összetételéből keletkezett. Jelenti mindazokat az új megoldásokat, amelyek a fenntartható fejlődést szolgálják.

Talán a válság is segített abban, hogy a figyelem a greennováció felé forduljon, így nem meglepő, hogy egyre több cég figyel a környezetvédelemre, a természeti erőforrások mérsékeltebb felhasználására, valamint megszaporodtak a fogyasztói tudatosságot hangsúlyozó promóciók, kiadványok.

Rengeteg olyan környezet- és energiakímélő  technológiát, eljárást vezettek be a magyar cégek, amelyek egyszerre jelentős megtakarítást is hoztak a konyhára. Sokan közülük elhivatottak a fenntartható fejlődés népszerűsítésében, a környezeti értékek fenntartásában, ezért olyan új fejlesztések, beruházások vagy csak egészen pici, de annál hatékonyabb ötletek valósultak meg, amelyet a  Professional Publishing Hungary szaklapkiadó méltányolni és értékelni kíván.

A pályázaton azok a különböző ágazatokban (mezőgazdaság, kereskedelem, fmcg,  energetika, gyártás, technológia, fuvarozás, logisztika, turizmus, HoReCa, egészségügy, bank, pénzügy, reklámipar) Magyarországon tevékenykedő cégek, szervezetek vehetnek részt, amelyek 2013. december 31-ig a fenntartható fejlődést, illetve környezetvédelmet célzó projekteket, fejlesztéseket, beruházásokat indítottak el.

A részvételi szándékot február 14-ig kell jelezni, az anyagokat az érvényes pályázáshoz pedig február 24-ig várja a kiadó a greennovacio(kukac)pphungary.hu emailcímre.

Az ünnepélyes, sajtónyilvánosság keretében megrendezendő díjátadóra 2014 márciusában kerül sor. A nyertes pályázatokat a kiadó szaklapjaiban (Kreatív, Medical Tribune, TurizmusTrend/Vendég és Hotel, Élelmiszer) és online felületeiken is bemutatja.

Részletek, kiírás, jelentkezési lap itt található.

 

forrás: Professional Publishing

A rovat új hírei