IV. Greennovációs Nagydíj

Hír

írta: Admin
2015/01/13

Indul a IV. Greennovációs Nagydíj a környezettudatosabb gazdaságért. A probléma globális, a megoldás lokális. Már lehet nevezni!

Idén két új kategóriával bővül a Professional Publishing Hungary szaklapkiadó környezettudatos vállalati működést díjazó versenye, a Greennováció Nagydíj. Az újítás eredményeként a még csak ötletként létező megoldásokkal is lehet nevezni, valamint keressük Magyarország legzöldebb települését. A versenyen 14 kategória van, a nevezési határidő 2015. január 30.

A fejlett gazdaságban a környezettudatos vállalati működés alapkövetelmény, ezért minden cégnek érdeke és kötelessége a működését szűkebb és tágabb társadalmi és természeti környezete figyelembevételével kialakítani, hiszen nem mindegy, hogy milyen környezetben élünk, és mit hagyunk magunk után.

A legjobb hazai példák minél szélesebb körű megismertetésére az Élelmiszer, a Gyártástrend, a Medical Tribune, a Kreatív és a Turizmus Trend/Vendég és Hotel szaklapok kiadója, a Professional Publishing Hungary idén negyedik alkalommal hirdeti meg Greennovációs Nagydíj versenyét.

Idén az egyik legfontosabb újítás, hogy a még csak ötletként létező megoldásokat is be lehet nevezni az Innovációs ötletek/projektek kategóriába, tehát a még csak tervezési szakaszban lévő projektek is esélyesek a díjra, a közönség pedig már az elgondolásokat is megismerheti.

A versenyen idén van még egy új kategória, a Település, ahová önkormányzatok, civil közösségek nevezhetnek. Itt Magyarország legzöldebb települését keressük.

A IV. Greenovációs Nagydíjat 2015 tavaszán adjuk át, az eredményhirdetést workshoppal kötjük egybe, ahol a pályázók röviden bemutatják a győztes projektjeiket. A versenyre nevező cégek további publicitást kapnak, hiszen jövő tavasszal valamennyi pályázat összefoglalója megjelenik a Greennováció 2015 kiadványban, amelyet a Publishing Hungary juttat el ingyenesen a különböző érdeklődő csoportokhoz.

A IV. Greennovációs Nagydíj kategóriái:

Élelmiszer

Gyógyszeripar

Szolháltatás

Építőipar

Technológiai megoldások

Energiaszolgáltatók

Hulladékkezelés

Újrahasznosítás

Mezőgazdaság

Közlekedés

Elektronikai megoldások

Promóció/kommunikáció

Település

Innovációs ötletek/projektek

 

Nevezési határidő: 2015. január 30.

További részletek: www.greennovacio.hu

A rovat új hírei

Hasonló