Iskolák figyelem: Még 10 nap!

Hír

írta: Admin
2015/04/16

A pályázaton minden magyarországi általános és középiskola indulhat.

Az Invitel a korszerű technológiák elterjedését nemcsak üzleti működése révén, hanem társadalmi szerepvállalásában is elő kívánja segíteni. Ennek érdekében tovább bővítette az egyik legjelentősebb hazai innovációs versenynek számító InnoMax programot. „A jövő iskolája!” mottóval indult új, “InnoSchool” elnevezésű kategória célja, hogy olyan kreatív pályaművek megszületését segítse elő, melyek az infokommunikáció oktatásban, a tudás megszerzésében betöltött jövőbeni szerepét járják körbe. A pályázaton minden magyarországi általános és középiskola indulhat.

„A jövő iskolája!” mottóval indult pályázat nyertes intézményei közösségi tereikhez térítésmentes WiFi lefedést, vagy akár ezzel egyenértékű informatikai eszközöket is választhatnak az Inviteltől.

„Több pályázó intézmény is jelezte felénk, hogy számukra a legnagyobb segítséget az jelenti, ha az igényeikre szabott infokommunikációs megoldásokkal tudják bővíteni az oktatás eszköztárát. Mivel a célunk az, hogy a fiatalabb generáció is minél előbb megismerhesse a technológiában rejlő számtalan lehetőséget, úgy határoztunk, hogy a nyertesre bízzuk a választást. Így biztosak lehetünk abban, hogy a díjjal a fiatalok igényeinek leginkább megfelelő támogatást nyújthatjuk” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

Tovább a pályázati kiírásra.

Töltse le ide kattintva a pályázat plakátját!

Jelentkezési határidő: 2015. április 26. éjfél.

Az ünnepélyes díjkiosztó gálára 2015. május 14-én kerül sor.

Az Invitelről
Az Invitel a magyar telekommunikációs piac egyik meghatározó szolgáltatójaként széleskörű portfolióval áll lakossági és üzleti ügyfelei rendelkezésére. Lakossági kínálatában megtalálható számos szórakoztató és multimédiás szolgáltatás, az interaktív, digitális és HD televízió éppúgy, mint a gyors internet és a telefonszolgáltatás. A vállalati piacokon a legmodernebb előfizethető informatikai és felhő-alapú IT megoldásokon felül hang- és adatszolgáltatásokat nyújt partnereinek országos optikai kábelhálózatán keresztül. Az Invitel számos ügyfélszolgálati ponttal várja előfizetőit országszerte, székhelye Budaörsön található. További információ: www.invitel.hu

 

forrás: Invitel.hu

A rovat új hírei

Hasonló