Még lehet jelentkezni!

Hír

2015/03/17

A magyarországi innovációs pályázatok közül is kiemelkedő InnoMax díj különböző kategóriáira a szervezők még március 31.-ig várják a jelentkezéseket.

Miért érdemes elindulni idén az InnoMax pályázaton? A szervező Invitel 2015-ben nagyon sok újdonsággal állt elő. Többek között már nem csak az Invitel ügyfelei, hanem bármely magyar vállalat megmérettetheti magát az innovációs seregszemlén, valamint a korábbi évektől eltérően megvalósult projektek helyett projektötletekkel lehet nevezni az InnoMax Business Díjra. Az újdonságok között van még, hogy az InnoSchool kategóriában a civil szervezetek mellett az általános és középiskolák kreatív elképzelései is teret kapnak.

A InnoMax Díj kategóriái:

InnoMax Business Díj

Az InnoMax megújuló üzleti kategóriáiban az 5-19 fős, a 20-69 fős és a 70 fő feletti hazai gazdasági társaságok projektötleteit várják, melyek továbbra is Invitel szolgáltatásokat nyerhetnek, méretüktől függően 500 ezer, 1 millió illetve 2 millió forint értékben. A tavalyi évhez hasonlóan a díj mellett értékes média megjelenésekkel is gazdagodnak a nyertesek.

InnoMax Hűség Díj

Az Invitel ugyanakkor továbbra is nagyra értékeli meglévő ügyfelei hűségét, így számukra megalapította az InnoMax Hűség Díjat, amelyre a vállalatok és intézmények továbbra is megvalósult projektekkel pályázhatnak, méretüktől függetlenül.

InnoSchool – új kategória az iskoláknak

Az Invitel 2015-től InnoSchool néven új kategóriát hirdet, amelyben valamennyi hazai általános- és középiskola pályázhat. „A jövő iskolája!” mottóval induló kategória célja, hogy olyan kreatív pályaművek megszületését segítse elő, melyek az infokommunikáció oktatásban, a tudás megszerzésében betöltött jövőbeni szerepét járják körbe. A nyertes intézmények közösségi tereikhez térítésmentes WiFi lefedést, vagy ezzel egyenértékű infokommunikációs szolgáltatást nyerhetnek az Inviteltől.

InnoApps

A hazai fiatal „fejlesztők” számára kivételes lehetőség a 2010-ben alapított InnoApps Díj, amely teret biztosít tehetségük megmutatásához. 2014 óta pedig már azon jelentkezők pályázatait is várják, akik nem vesznek részt iskolarendszerű képzésben, de még nem töltötték be 30. életévüket. Itt a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is csak már megvalósított, működő alkalmazásokkal, szoftverekkel, webes fejlesztésekkel lehet pályázni. A munkához, tanuláshoz kötődő alkalmazásokkal a Ne Szórakozz!, míg a játékos fejlesztésekkel a Szórakozz! kategóriában indulhatnak a jelentkezők.

InnoMax Nonprofit

A nonprofit szervezetek felbecsülhetetlen munkát végeznek, a jelenlegi gazdasági környezetben azonban egyre nehezebben találnak támogatókra. Ezért az Invitel a tavalyi évben a nonprofit és civil szervetek részére külön kategóriát indított. A pályázók projektötletekkel jelentkezhetnek, melyek megvalósítását az Invitel szolgáltatások és szakmai tanácsadás formájában támogatja. A nyertes szervezetek az Invitel szolgáltatásai közül 500.000 forint értékben használhatják fel azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyekre szükségük van projektötletük megvalósításához.

A visszaszámlálás elkezdődött

A 2015-ös InnoMax Business, Hűség, Nonprofit, InnoApps és InnoSchool Díjakra március 31-ig  lehet pályázni. A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek elérhetők a vállalat InnoMax-ról szóló weboldalán.

A február 3.-i rajt óta már rengetegen jelentkeztek az InnoMax Díj különböző kategóriáira. A szervezők reményei szerint a pályázatok száma várhatóan a tavalyi évi rekordot is meg fogja dönteni!

 

A rovat új hírei

Hasonló