KEPcon - Európai Pásztorkutyás Konferenciát és Szabadegyetem május 4-én!

Ajánló

2019/04/28

A konferencia célja feléleszteni a hagyományos értékeket egy modern korban újra gondolt formában - mindezt a hazai és nemzetközi szakemberek és a nagyközönség számára egyaránt nyitott keretek között.

A PDF Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány ismét megrendezi a KEPCon - Európai Pásztorkutyás Konferenciát és Szabadegyetemet. Előadások, kutyás bemutatók, számos kiállító és egyéb színes programok várják az érdeklődőket.

Az eseményre ellátogatók többek között kipróbálhatják a szíjkészítést, friss juhsajtot és gomolyát kóstolhatnak, megismerkedhetnek a magyar füstölt paprikával, tesztelhetik tudásukat a felelős állattartással kapcsolatban és részesei lehetnek az első magyar pásztorkutyákról készített dokumentumfilm nyilvános vetítésének is. Mindezek mellett a szervezők pásztorkellékek és pásztorélet kiállítást is szerveznek, mely a nap folyamán folyamatosan megtekinthető.

A rendezvényen a magyar kutyafajták is megjelennek. Szó esik arról is, hogy Brazíliában a magyar kuvaszt terápiás kutyaként is alkalmazzák.

A konferencia célja a szakmai közönség számára egy olyan tudományos teret kialakítani, amely lehetővé teszi a legújabb ismeretek és tapasztalatok megvitatását, és mindemellett betekintést enged a nagyközönség számára is a pásztorkutyák életébe.

A rendezvény látogatása ingyenes.

További információ: https://www.globallgd.org/index.php/hu


Kép forrása: flickr.com / Szerző: Anita Ritenour

forrás: PDF Állat- és Környezetvédelmi Alapítvány

A rovat új hírei

Hasonló