Kórusok Éjszakája már télen is!

Hír

2018/02/05

2018. február 24-én kerül első ízben megrendezésre a népszerű nyárindító fesztivál kistestvére, a ​Kórusok Téli Éjszakája​. Télen, a már zord szabadtéri helyszín helyett, a meleg hangulatú és barátságos ​MagNet Közösségi Ház ad otthont a rendezvénynek.

A „Hangot a térnek” szlogen értelmében minden teret meg lehet tölteni hangokkal, legyen az egy köztér a Palotanegyedben vagy egy épület belső tere.

A szervezők hagyományteremtőnek szánják e téli programot; céljuk, hogy a kórusmuzsikát kedvelő és énekelni vágyó közönség a szürkébb hónapokban se maradjon hang nélkül. A MagNet Közösségi Ház pedig szívesen ad teret az ilyen
közösségi rendezvényeknek.

4 koncertteremben, 24 koncerten közel 250 torokból csendül fel az ének ezen az egész estés kulturális eseményen!

A programban ismét lesz közös daltanulás, valamint a nyárról már jól ismert és elmaradhatatlan záródal-éneklés, amely a végső akkordja lesz a téli programnak is. A fesztivál külön erre az alkalomra írt hivatalos záródalát énekelhetik együtt a jelen lévők.

A hagyományokhoz híven a szervezők - időjárástól függően - ​Éneklő utcával vezetik be a Kodály köröndről a vendégeket a MagNet Közösségi Házba, ezzel nyitva meg a Kórusok Téli Éjszakáját.  A kíváncsi közönség itt belehallgathat a résztvevő kórusok műsorába és az érdeklődők bátran válogathatnak a zenei svédasztal kínálta programokból.

Web:​​ www.korusokejszakaja.hu
Facebook:​​ fb.com/KorusokEjszakaja
Instagram:​​ www.instagram.com/korusok.ejszakaja
Befutó:https://www.youtube.com/watch?v=4hAUk8SQwFE

forrás: MagNet Közösségi ház

A rovat új hírei

Hasonló