Magyarország 1000 éve nagykorú - nemzeti lazulás Dj Palotaival a MagNet Közösségi Ház előkertjében

Hír

2018/08/17

Magyarország éppen 1018 éve született, s ebből az alkalomból a MagNet Közösségi Ház születésnapot szervez, és vár mindenkit, aki szívesen és örömmel ünnepelné meg, hogy Magyarország közössége ezer éve nőtt nagykorúvá.

Ünnepelj velünk az 1000+18. születésnap alkalmából a MagNet Ház teraszán, ahol Dj Palotai értelmezi újra a magyar népzene dallamait a tőle megszokott elektronikus zenei eszköztárral.

A helyszínen bemutatkozik a hazai design legjava: Sator Space, Frufru Design, Soadyart, Seed Bonbon, Lélek cserepek, Boris, az ölelni való puhaság, Pleasure is pretty, Pop portré

A grill teraszon hideg fröccs és isteni konyha vár mindenkit, majd minimum 18 gyertyát fújunk el közösen az ország tortáján. Tölts egy városi chill délutánt a MagNettel, és ha tovább  állnál a tűzijátékra, még oda is időben megérkezhetsz!

A rendezvény ingyenes, gyermek- és kutyabarát.

Részletek: https://www.facebook.com/events/1964613087164182/

Az Andrássy út 98. szám alatt álló épület két intézmény otthona is egyben:  a MagNet Bank központi fiókjának, és a MagNet Háznak, mely egy színes, egész évben nyitva álló közösségi tér. A MagNet Ház helyet ad izgalmas kulturális projekteknek, önismereti csoportoknak és foglalkozásoknak, konferenciáknak, workshopoknak, és olyan beszélgetéseknek, melyekbe bevonódhat bárki, akit érdekel a közösség, a társadalom, a civil szektor, vagy a közélet.


forrás: MagNet Közösségi Ház

A rovat új hírei

Hasonló