November 24-ig lehet nevezni az InnoMax Díjra

Hír

2017/11/07

Jelenleg is tart az Invitech Innomax Díj pályázati időszaka, és már most látható, hogy mind a Business kategóriában, mind pedig a Civil és Nonprofit kategóriában igen színvonalas, jövőbe mutató ötletekkel neveznek. A pályázók kérésének megfelelően, a szervezők egészen november 24-ig várják a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közösségi érdekeket szolgáló innovatív megoldásokat.

Az elmúlt hetekben egyre többekhez jutott el az idén már nyolcadik alkalommal meghirdetett pályázat kiírásának híre és sok nevező jelezte, hogy több időt kér pályázati anyagának elkészítéséhez, így az eredeti október 31-i határidőt november 24-re módosították a szervezők. Azt azonban már most látni lehet, hogy az eddig is szép számban érkező pályaművek között mely témák bukkannak elő a legtöbbször. Az üzleti célú fejlesztések mellett, az esélyegyenlőség és az oktatás témája a legnépszerűbb, neveztek már interaktív tanulási módszereket segítő technológiával, de a digitális esélyegyenlőséget vagy éppen a médiatudatosságot fejlesztő programokkal is.

Az Invitech InnoMax Díj célja, hogy anyagi és szakmai támogatással segítse valóra váltani azokat az ötleteket, amelyekkel jobbá tehetjük életünket, mindennapjainkat. A pályázaton két – Nonprofit és civil, valamint Business – kategóriában lehet indulni. A Nonprofit és civil kategóriába nevezett pályázatok elbírálását idén is a Magyar Adományozói Fórum bonyolítja le. A szakértők olyan projekteket várnak, amelyek élhetőbbé tehetik környezetünket, legyen szó fenntarthatóságról, oktatásról, egészségügyről, felzárkóztatásról vagy éppen esélyegyenlőségről. Erre a pályázatra értelemszerűen civil szervezetek, egyesületek és nonprofit gazdasági társaságok nevezéseit várják. A Business kategóriában olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási-, fejlesztési ötletek vagy projekttervek bemutatását várja az Invitech, amelyek felhasználása nem csak a pályázó, hanem mások üzleti sikereihez is hozzájárulhat.

A két kategória kiírása a vállalat honlapjáról és blogjáról is letölthető, utóbbin egyébként számos más, a pályázathoz is hasznos szakmai anyag tekinthető meg.

forrás: Magyar Adományozói Fórum

A rovat új hírei