Zöld Börze a Debreceni Egyetemen

Hír

írta: Admin
2014/11/07

A 2013-as Ozon Zöld-díj nyertese, a DEHÖK Hallgatói Környezetvédelmi Bizottság 2014. november 11-én 10:00 órai kezdettel, negyedik alkalommal rendezi meg a ZÖLD BÖRZÉT. A helyszín idén a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központ aulája (4032. Debrecen, Böszörményi út 138).

Ha kicsit is érdekli a környezetvédelem, a természetvédelem, akkor Önnek is ott a helye!

Idén is bemutatkoznak olyan szervezetek, akik nem csak beszélnek a szelektív hulladékgyűjtésről, az egészséges életmódról, az élhetőbb környezetről, hanem tesznek is azért.

A látogatóknak többek közt lehetőségük nyílik, hogy részt vegyenek különböző kreatív játékokban. A Környezetvédelmi Bizottság ugyancsak készül szórakoztató programokkal, mint például a zöld- műhellyel, ahol a bárki megtanulhatja a madártetők építésének fortélyait. Lesz zöld- kvíz is, ahol bemutatásra kerülnek a legzöldebb ünnepek.

Képviseli magát a Tiszatáj Környezet- és Természetvédelmi Közalapítvány, az MME, a Greenpeace, DE-MK, Hulladékhasznosítók Országos Egyesülete, Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület, ENEREA Észak-Alföldi Regionális Energia Ügynökség Nonprofit Kft., Földművelésügyi Minisztérium, Természetmegőrzési Főosztály, Vadonleső Program, és még sokan mások.

Részletek a facebookon.

 

forrás: MTI

A rovat új hírei