"Brüsszelben is megvédjük a magyar termelők érdekeit" Magyarország célja, hogy megőrizze jelenlegi támogatási pozícióját a Közös Agrárpolitika következő pénzügyi időszakának ...
A többi szabadkereskedelmi megállapodásra is mondjon nemet Magyarország! Ne csak a dél-amerikai országokkal kötendő szabadkereskedelmi megállapodásra mondjon nemet Magyarország!
Közös agrárbiztonsági kutatásokba kezd a Szent István Egyetem és az Óbudai Egyetem Együttműködési megállapodást kötött a Szent István Egyetem és az Óbudai Egyetem a biztonságtudomány és az agrárium ...
Rendkívül fontos a kertészeti ágazat fejlesztése Az agrárkormányzat rendkívül fontosnak tartja a kertészeti ágazat fejlesztését, a mezőgazdaságban ugyanis ez a ...
A biztonságos mezőgazdasági termelés kiindulópontja a növényvédelem "A növényvédelem a mezőgazdaság kiemelt fontosságú területe."
A Vidékfejlesztési Program eredményei Tavaly 690 milliárd forintról, ebből decemberben 140 milliárd forintról, 61 500 támogatási kérelemről hozott pozitív döntést a ...
A szélsőséges időjárási jelenségek fel fognak erősödni A globális felmelegedés következtében a szélsőséges időjárási jelenségek fel fognak erősödni, azt viszont nem lehet hosszú ...
A méhészek 4,7 millió euró támogatást kapnak Az Európai Unió 27 tagállama között a méhsűrűséget figyelembe véve a második helyen áll az ország: a méhcsaládok száma ...
Rovarokat és laborban előállított húst fogunk enni? Fel kell készülnünk az étel iránti robbanásszerűen növekvő igényre - mely az ENSZ felmérése szerint nem kevesebb, mint 70%-al ...
Stratégiai vízbázist hoznak létre a Homokhátságon? Ezzel orvosolni lehetne a mezőgazdaság problémáit, aszályos időszakban öntözni lehetne a földeket.
A környezetkímélő mezőgazdasági eljárások egyre népszerűbbé válnak Magyarországon és az egész világon nő az érdeklődés a mezőgazdaság természetkímélő formái, így az ökológiai- és a ...
Így változtak az asztalunkra kerülő alapélelmiszerek arányai az elmúlt 100 évben Az asztalunkra kerülő ételek aránya nagymértékben változott az elmúlt 100 év során. De vajon melyik élelmiszerből esszük a ...