Better Places For People konferencia

Hír

2017/10/19

Egy nap a környezettudatos, ugyanakkor az emberek jóllétét figyelembe vevő építészet, városnegyed-fejlesztés és otthonteremtés témakörében. Építész-tervezőket, szakági mérnököket, ingatlanfejlesztőket, épületfenntartókat, üzemeltetőket, önkormányzatokat és zöldépítéssel foglalkozó szakembereket vár a HUGBC hazai és nemzetközi előadásokkal.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) mint az egyetlen, a zöldépítés ügyét felkaroló nonprofit szakmai szervezet október 26-án rendezi meg éves nagykonferenciáját Budapesten "BETTER PLACES FOR PEOPLE -  A zöld és élhető épített környezetért" címmel.

"A gyorsan változó piaci kihívásokra az egyesületnek meg kell tudnia adni az épített környezet fenntarthatóságával kapcsolatos válaszokat" - mondta Barta Zsombor, fenntarthatósági szakember, a HuGBC áprilisban megválasztott új elnöke.

Ennek fényében a konferencián olyan tervekről, elvekről, gyakorlatokról és megvalósult projektekről beszélnek hazai és külföldi szakemberek az előadásaikban, amelyek nemcsak zöldek, hanem egészségesebb, boldogabb és nagyobb teljesítményre ösztönző életteret nyújtanak az embereknek. E téma mentén három blokkra bontottuk a napot: Zöld és élhető városnegyedek, melynek házigazdája Beleznay Éva, a HuGBC alelnöke, urbanista;  Zöld és élhető munkahelyek (irodák, kereskedelmi egységek, ipari épületek), mely blokkot Baross Pál, a HuGBC korábbi elnöke, ingatlanfejlesztő vezeti és a Zöld és egészséges otthonok, melynek Szentesi Mária, a HuGBC elnökségi tagja, műszaki és termékfejlesztési vezető lesz a házigazdája.

A hallgatóságnak minden blokk végén lehetősége lesz kérdéseket feltenni az előadóknak, hogy párbeszéd alakulhasson ki a zöld építés ügyének előmozdítására.

A részletes program és regisztráció itt.

Teljes árú részvételi díj: 10.000 Ft + áfa (12.700 Ft)

További részvételi díjak a rendezvény honlapján.
MÉK továbbképzési pontérték: 3 pont (épületbejárással).

A konferencia támogatói: Alukönigstahl, Armstrong, HB Reavis, James Halstead PLC, Kinnarps, NGBS Hungary, NKA, Saint-Gobain, Skanska, VELUX


forrás: HuGBC

A rovat új hírei

Hasonló