Ozone Zöld-díj 2013

Hír

írta: Admin
2013/10/02

Az OzoneNetwork tévé, Magyarország legnézettebb közösségi csatornája, idén is keresi a legjobb, legérdekesebb vagy legapróbb olyan ötleteket, amelyek már megvalósultak és hozzájárulnak a környezetünk megóvásához. A kis-, közép-, és nagyvállalatok mellett civilek és újságírók is pályázhatnak a díjra. Minden részlet elérhető a www.ozonenetwork.hu oldalon.

Az OzoneNetwork már 1,9 millió háztartásban nézhető. A csatorna tematikájában fontos szerepet kap a klíma,- és környezetvédelem. Az OzoneNetwork azonban nem csak környezetbarátnak akar látszani, hanem az is. A televízió munkatársai közül ugyanis sokan rendkívül tudatos, környezetbarát életet élnek – mondja Pálmai L. Ákos az Origo Zrt. programigazgatója. A kiváló nézettségi adatokat elérő napi vélemény-, és vitaműsoruk az „Egyenlítő” műsorvezetője, Rideg Richárd és a stáb nagy része például bringával jár dolgozni. A kerekezés nem csak egészséges, de környezetbarát közlekedési megoldás is. A csatorna székhelyét olyan irodaházban alakították ki, ahol a fűtést-hűtést alternatív megoldásokkal tették környezetkímélővé. A műsorgyártás folyamatából pedig szinte teljesen száműzték a papír felhasználását, ezzel is csökkentik a papírgyártás során keletkező környezetterhelést.

 

Az Ozone Zöld-díj, idén 4. alkalommal kerül átadásra a novemberi Fenntarthatósági Csúcson. A díj odaítéléséről ebben az évben is a Magyar Klímatanács tagjai döntenek. Jelentkezési határidő: 2013. november 11.

További információ a www.ozonenetwork.hu oldalon.

 

 

forrás: OzoneNetwork

A rovat új hírei

Hasonló