Ozone Zöld Díj 2012

Hír

írta: Streit Nóra
2012/10/14

Idén is kiosztásra vár az Ozone Zöld Díj, amelyre kreatív és környezettudatos ötletekkel pályázhatunk. Keresik egyúttal a legzöldebb vállalatokat is.

Van olyan környezetbarát megoldásod, amelyet szívesen megosztanál az OzoneNetwork nézőivel és az [origo] olvasóival? A lehetőség adott: a szervezők írásos és képes tippeket szeretnének kapni például arról, hogyan lehet újrahasznosítani a hulladékot, vegyszer nélkül gazdálkodni a kiskertben vagy éppen barkácsolni valamilyen rezsicsökkentő berendezést. Az ötletekből folyamatosan válogatást közöl a 365 környezettudatos ötlet, az [origo] környezetvédelem rovatának blogja. A pályázatokat az Ozone Zöld Díj zsűrije bírálja el, amelyet a gödöllői Szent István Egyetem klímatanácsának tagjai alkotnak. A díjra iskolák, családok, baráti társaságok és egyéni indulók pályázatait várják elektronikus formában. A nevezés ingyenes; a pályázatok beküldési határideje október 19.

Idén is pályázhatnak olyan kis-, közép- és nagyvállalatok, amelyek konkrét környezettudatos fejlesztést valósítottak vagy valósítanak meg. Fontos, hogy az illető cég törekedjen a minél kisebb ökológiai lábnyomra, és az is, hogy cégpolitikájában kiemelten fontos legyen a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés.

Reklámügynökségek olyan környezettudatossági projektekkel pályázhatnak, amelyek példaértékűek a lakosság és a vállalatok számára. A vállalatok és ügynökségek külön kategóriában indulnak, pályázataikat november 1-ig várják. A 2011-es és 2010-es díjazottakról itt olvashatunk bővebben. A pályázati anyagokat a következő címre kell elküldeni: ozonezolddij@origo.hu

 

forrás: 365.postr.hu

A rovat új hírei

Hasonló