Crystal-díjas lett a WWF gördeszka kampánya a Dél-koreai AdStars Fesztiválon

Hír

írta: WWF
2016/09/08

A White Rabbit reklámügynökség WWF Magyarország számára készített "Természet alkotta menőség / Skateboards Made by Bears" címet viselő projektje Crystal-díjat nyert Outdoor kategóriában a Dél-koreai AdStars Fesztiválon.

Az Adstars Ázsia legnagyobb nemzetközi reklámfesztiválja, amely a kilencedik éve kerül megrendezésre a Dél-koreai Busanban. A rangos díjért idén közel 19.000 nevezés versengett a világ 61 országából. A nemzetközi szakemberekből álló zsűri első körben 1.680 alkotást tartott érdemesnek a rövidlistára; a szigorú szempontrendszer alapján végül a pályaművek alig több mint 2%-a  kapott csak díjat.

"A WWF Magyarország számára is megtiszteltetés az AdStars kitüntetése. Köszönjük a Budakeszi Vadasparkban élő két barnamedvének, Vackornak és Móricnak, hogy karomnyomaikkal hozzájárultak egy ilyen menő kampányhoz, illetve köszönjük a CirusKate gördeszkakészítő manufakturának, hogy lapjaikat a kreatívok és a természet kezére adták" - mondta Antal Alexa, a WWF Magyarország kommunikációs vezetője.

Aki maga is részesülni szeretne a természet alkotta menőségből, az nyugodtan válogasson a WWF pandaboltjában a CirusKate deszkalapok között, melyek megvásárlásával a WWF Magyarország természetvédelmi munkáját támogathatja.

 

forrás: WWF

A rovat új hírei

Hasonló