Kerékpár lakókocsi - a biciklihez csatolható lakókocsival akár 300 kilogrammnyi rakományt is szállíthatunk

Hír

2015/11/08

A speciális bicikli-utánfutó különösen a hűvösebb időben válthatja fel a sátorozást.


Bár hazánkban a lakókocsizás nem annyira elterjedt műfaj, a dán cég innovációja a mi érdekődésünkre is számot tarthat. A biciklire csatolható lakóutánfutó remek alternatívát jelenthet a sátorozás mellett, különösen a hűvösebb időben.

A Széles ösvény (Wide Path Camper) nevű, biciklihez csatolható lakókocsival akár 300 kilogrammnyi rakományt is szállíthatunk, és az apró otthon mindössze 5 perc alatt felszerelhető. Az alapméretei szerint 1 méteres kocsi 3 méteres hosszúságra nyitható, a lakótérben egy négyszemélyes asztal található, melyet kétszemélyes ággyá lehet alakítani. A cég azt tervezi, hogy több funkcióval is bővíti majd az apró lakást, például napelemekkel szeretnék felszerelni, melyekkel aztán a különböző elektronikus eszközöket is tölthetik az utasok.

Igaz, hogy így kicsivel több izommunkába kerül eljutni az egyik helyről a másikra, mert maga a pótkocsi 45 kilót nyom, de az igazán elszánt természetbarátok számára ez sem lehet akadály. Facebook oldala szerint a cég jelenleg azon dolgozik, hogy az Egyesült Államok és Kanada piacaira vezesse be az utánfutót, melynek ára átszámítva körülbelül 1156000 forint.

 

A rovat új hírei

Hasonló