Egészséges étel helyi gazdáktól "Olyan gazdálkodásért állunk ki, amely védi a talajt, a vizet, az ökoszisztémákat és a biológiai sokféleséget, nem járul ...
Számít, hogy mit eszel - Zöld Kalandozások előadássorozat a Humusz Házban Október 10-én, szerdán újraindul a Humusz Ház Zöld Kalandozások előadássorozata, mely ezúttal a fenntartható élelmiszer ...
A nők érzelmi jólétét jobban befolyásolja az étrend, mint a férfiakét A nőknek sokkal több kulcsfontosságú tápanyagra lehet szükségük az érzelmi jólétük fenntartásához, mint a férfiaknak - ...
7 jó szokás az egészségesebb élethez A táplálkozási szokások szerte a világon eltérnek egymástól; hogy mi kerül az asztalra, függ a helyi adottságoktól és ...
Randi Gasztrohős módra 2018. 09. 06-án újra Gasztro Randit szerveznek a Gasztrohősök Budapesten, a Budapesti Gazdasági Egyetem Markó utcai épületében.
Zöld utat kapott a Lehetetlen Hamburger A laborban készült, vegán hús megreformálhatja az amerikai gasztroszínteret.
Lila ködben illatoztunk Az idei év harmadik tízmilliószoros napján valósult meg a levendula illatparti, ahol a tiszta, természetes és minőségi ...
42 nagyvállalat - köztük a Coca-Cola és a Nestlé - is úgy döntött, kevesebb műanyaghulladékot állít elő Végre a piacvezető cégek is lépnek az egyre nagyobb fenyegetést jelentő műanyaghulladék ügyében, igaz még csak ...
Tovább szigorítják az uniós hulladékgazdálkodási szabályokat Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén jogszabálycsomagot szavazott meg az újrahasznosítás növelése, a hulladékok ...
Legyünk szerelmesek a bolygóba! Több mint ezer diák és tanár látogatott ki a Víz Világnapján és az azt követő napon, március 22-23-án megrendezett IV. ...
ÖKO-Sziget: Fókuszban a fogyasztói szokások Idén negyedik alkalommal március 22-23-án kerül megrendezésre az általános iskolásoknak szóló egyik legnagyobb környezetvédelmi ...
Rovarokat és laborban előállított húst fogunk enni? Fel kell készülnünk az étel iránti robbanásszerűen növekvő igényre - mely az ENSZ felmérése szerint nem kevesebb, mint 70%-al ...