Éghajlatváltozás: Elfogyhat a kávé? Az éghajlatváltozás kíméletlen hatásai rövidesen az egyes termékek elérhetőségének és árának megváltozásában is ...
Klímaváltozás: óriási terméscsökkenés tapasztalható Idén mintegy 100 ezer tonnával kevesebb zöldség és harmadával kevesebb gyümölcs termett tavalyhoz képest.
Kivirágzástól a gyümölcsig 1 percben Neil Bromhall fotográfus a körte létrejöttének folyamatát mutatja be egy felgyorsított "time-lapse" videó keretében.
Mennyire pazaroljuk az élelmiszert? A magyar családok 42%-a rendszeresen dob ki élelmiszert. Tudatos választással csökkenthetnénk az élelmiszerpazarlást.
Gyümölcspépből kézitáska - A kidobásra szánt gyümölcsök és zöldségek újrahasznosítása nem csak az ételpazarlásra nyújthat megoldást! Az új anyag, amellett hogy környezettudatos, vegán alternatívát is kínálhat az állati bőr felhasználásával szemben.
Megviseli őket a nagy meleg A növényeket és az állatokat is megviseli a szokatlanul nagy meleg - fokozott figyelemmel kell lennünk.
Eltűnőben a poszméhek! A méhek kihalása esetén nem lenne semmilyen virágzó növény! A folyamat jelenleg is zajlik, immáron a poszméhek is eltűnőben ...
A szemét erőforrássá alakítása A szemét erőforrássá alakítása: csökkentés, újrahasználat, újrahasznosítás.
4 tipp a fenntartható életmódhoz Hogyan valósíthatjuk meg a fenntarthatóság elvét a hétköznapokban? Például így...
Környezeti megtakarítás díjak 2014-ben 9 nagyvállalat és 3 kkv mutatta be környezetvédelmi fejlesztéseit a KÖVET Egyesület Ablakon Bedobott Pénz programban.
Fontos a téli madáretetés A téli madáretetés fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület.
Bőrápolók a konyhából Tekintsünk egy kicsit más szemmel az egyes alapanyagokra! Arclemosót, arcpakolást, sőt, bőrradírt is rejthet a konyhánk.