Közösségi iroda, ahol bankolni is tudsz!

Hír

2016/03/26

Az Impact Hub Budapest a közösségi irodák világszerte népszerű hálózatának legújabb tagjaként nyitotta meg kapuit a tegnapi napon. A MagNet Bank közösségi szemléletéhez jól illeszkedik az Impact Hub által képviselt inspiráló, innovatív és társadalmilag felelős koncepció, így a pénzintézet vezetősége úgy döntött, hogy nemcsak kedvezményes hitellel segíti a beruházást, hanem egy szokatlan együttműködésbe is belevág: A közösségi irodatérben két asztalnál várják új és régi ügyfeleiket, akik készpénzforgalmat nem igénylő banki ügyeiket szeretnék intézni.

Az Impact Hubok 70 világvárosban és márciustól már Budapesten is várják a környezeti és társadalmi problémákra érzékeny, innovatív és kreatív vállalkozókat, szabadúszókat, cégeket és szervezeteket. Az újfajta közösségi irodában dolgozók nem csak egy több mint 10 000 főt számláló nemzetközi vállalkozói közösségbe kapcsolódhatnak be, hanem karrierjüket és projektjeiket előrevivő képzéseket is kapnak. Az Impact Hub Budapest inspiráló közösségi- és rendezvényterei pedig nem csak tagoknak hozzáférhetőek.

A Bank elkötelezett híve annak, hogy a banki tanácsadó és az ügyfelek között hagyományosan húzódó pult helyett, egyenrangú és fesztelen találkozásra teremtsen alkalmat barátságos környezetben. Az V. ker. Balassi Bálint utcai fair trade kávézó után, így most nem meglepő, hogy az Impact Hubot választotta új, Közösségi Pontja helyszínéül. Cím: Impact Hub – 1052 Budapest, Ferenciek tere 2.

A MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., az 1995-ben alapított HBW EXPRESS Bank Zrt. jogutódja, 2010.04.30 óta folytatja tevékenységét ezen a néven. A 100%-ban magyar tulajdonban lévő pénzintézet küldetése, hogy Magyarország első professzionális etikus közösségi bankjaként, ügyfelei közreműködésével, felelős és transzparens módon, valódi választási lehetőségek révén forrást biztosítson olyan kezdeményezések számára, amelyek pozitívan hatnak környezetünkre és társadalmunkra, amelyek közös jövőnk biztosítékai lehetnek. A Bank víziója a közösségekre támaszkodó és közösségeket építő első hazai újbankként működni, amely azt a felemelő érzést nyújtja ügyfeleinek, dolgozóinak, üzleti partnereinek és tulajdonosainak, hogy a pénzügyeikkel is sokat tesznek a társadalomért és a környezetért. A MagNet Bank fontos támogatója a fenntartható fejlődésnek hazánkban.

forrás: MagNet Bank

A rovat új hírei

Hasonló