A MagNet Banké a legjobb banki mobil applikáció 2016-ban

Hír

2016/11/15

Bankmonitor.hu az idén is objektív ismérvek alapján díjazta a bankpiac legjobb termékeit, digitális innovációit. Az év legjobb banki mobil applikációjának járó díjat 2016-ban a MagNet Bank vehette át. A zsűri szempontrendszere nemcsak a szolgáltatások minőségét és számosságát értékelte, hanem a fogyasztói elégedettséget is figyelembe vette a díj odaítélésekor.

A Bankmonitor.hu pénzügyi összehasonlító portál évről évre értékeli a bankpiacon fellelhető termékeket, szolgáltatásokat és innovációs fejlesztéseket, majd objektív ismérvek alapján választja ki a kategória legjobbjait. Az idei díjátadónak a Tesla rendezvényközpont adott helyszínt, ahol a MagNet Bank vehette át a legjobb banki mobil applikációért járó díjat.

Az értékelés során a zsűri 75%-os súllyal vette figyelembe az applikációval elérhető funkciókat, és további 25%-kal a fogyasztók elégedettségét. Az Android és IOS rendszerben is működő MagNet mobil applikáció segítségével a Bank ügyfelei olyan szolgáltatásokat is egyszerűen igénybe vehetnek, mint például bankkártyájuk azonnali limitmódosítása vásárlás előtt/után, bankkártya letiltás, betétlekötés, gyors utalás sablonból, számlatörténet és számos egyéb megértést támogató vagy extra kényelmi funkció.

A rangos elismeréssel kapcsolatban a MagNet IT Igazgatója, Csákay Mátyás elmondta: „Különösen fontos ez az elismerés számunkra, mert a MagNet digitális fejlesztései javarészt házon belül zajlanak. Nagyon büszke vagyok a fejlesztői csapatunkra, akik folyamatosan figyelik a nemzetközi trendeket és világszínvonalra emelték a Közösségi Bank mobil applikációját!”

A korszerű, biztonságos és felhasználóbarát rendszer már demó verzióban is letölthető, hogy azok is próbára tehessék minden kötelezettség nélkül, akik még nem a MagNet Bank ügyfelei. 

Hirdetés

forrás: MagNet Bank

A rovat új hírei

Hasonló