Környezetvédelmi rajzpályázat

Hír

írta: Admin
2014/05/12

Rendhagyó környezetvédelmi rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyermekek részére az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ). Az általános iskolásoknak italos karton sablonra kell rajzolniuk.

A pályázat különlegessége, hogy a rajzokat egy kiterített italos kartondoboz (tejes és gyümölcsleves doboz) sablonra kell elkészíteniük a gyerekeknek. A környezetvédelmi rajzpályázatot három kategóriában hirdeti meg az Egyesülés:

  • Védd a fákat!
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Légy kreatív!

A legjobb pályázatokat értékes díjakkal jutalmazza az IKSZ. Minden kategória győztesei egy-egy kompakt digitális fényképezőgépet nyerhetnek 30.000 Ft értékben, míg a közönségszavazás győztesei egy-egy izgalmas társasjátékot nyerhetnek 10.000 Ft értékben. Az első 100 pályázónak egy jelképes ajándékot, hűtőmágnest ad az egyesülés, érdemes tehát sietni a pályázatokkal.

A kategóriák győzteseit egy szakmai zsűri választja ki, a közönségszavazás az IKSZ Facebook oldalán (www.facebook.com/italoskarton) zajlik majd, ahol minden pályamunka megtalálható lesz.

Az elkészített rajzokat a jelentkezési lappal e-mailen a szelektiven@premiercom.hu e-mail címre, vagy postán az IKSZ megbízásából a pályázatot koordináló cég, a Premier Public Relations Kft. címére – 1053 Budapest, Fejér György u. 8. I.em. 2.aj. – kell elküldeni május 27-ig.

A pályázat kezdete: 2014. április 28.
A pályázatok beküldési határideje: 2014. május 27.
Eredményhirdetés: 2014. június 6.

A további részleteket és a versenyszabályzat megtalálható az IKSZ honlapján, ide kattintva.


forrás: IKSZ

A rovat új hírei

Hasonló

Környezettudatos gyerekek

A gyerekek az IKSZ idei iskolai és óvodai gyűjtőprogramjának keretében 58,5 tonna italoskartont gyűjtöttek.

Helló dobozos!

A Tej Napja alkalmából, az italos kartonokról beszélgetünk Baka Évával és Molnár Zitával.