MAF Katalizátor Műhelybeszélgetések 2017

Hír

2017/04/06

2017. április 28-án kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum idei első Katalizátor Műhelybeszélgetése, amelyen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán díjazott vállalatok mutatják be személyesen társadalmi befektetési kezdeményezéseiket a Budapest Bank székházában.

A vállalatok támogatói tevékenységeinek gyakorlati kérdéseire, megoldásaira fókuszáló szakmai találkozó célja, hogy alkalmat teremtsen a MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására, így az eseményekre ezúttal is érdemes ellátogatnia a téma iránt érdeklődő szakembereknek.

Az április 28-i eseményre meghívott vállalatok: a Budapest Bank, a dm, az Erste Bank, a K&H Csoport, a Szerencsejáték Zrt. és a Telenor.

A Magyar Adományozói Fórum az idei rendezvényeken a hagyományoktól eltérő módon, megújult programstruktúrával várja a vállalati és a civil szféra képviselőit: a vállalatok prezentációit követően a résztvevők csoportokba osztva, „forgószínpados” beszélgetések során, interaktív módon ismerkedhetnek meg a példamutató vállalati programok műhelytitkaival. Az eseményen ismerkedésre, a kapcsolatok építésére és a tapasztalatcserére is lehetősége lesz a résztvevőknek.

Jelentkezési határidő: 2017. április 25., kedd

Az áprilisi részletes programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos információk az alábbi linken érhetőek el: http://www.donorsforum.hu/hu/katalizator-mhelybeszelgetesek/2017-aprilis-28

A Magyar Adományozói Fórumról
A Magyar Adományozói Fórum államtól és pártoktól független, egyesületi formában működő szakmai ernyőszervezet, amely a társadalmi ügyeket támogató hazai üzleti és non-profit szervezeteket tömöríti.
Elsődleges célja, hogy hazánkban is széles körben megismertesse és meghonosítsa a felelős társadalmi befektetések professzionális módszereit és eszközeit, és ezáltal segítsen a vállalatoknak, alapítványoknak, magánszemélyeknek abban, hogy egyre többen, egyre többet és egyre hatékonyabb módon fektessenek be a társadalomba.

forrás: MAF

A rovat új hírei