MAF Katalizátor Műhelybeszélgetések 2017 - Idén már másodszor!

Hír

2017/05/13

2017. május 24-én, idén másodszor kerül megrendezésre a Magyar Adományozói Fórum Katalizátor Műhelybeszélgetése, ezen alkalommal a Magyar Telekom székházában. A rendezvény célja, hogy alkalmat teremtsen a 2016-os MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatán legnagyobb sikert elért vállalati társadalmi befektetési programok bemutatására és a tapasztalatok megosztására.

A MAF az idei évben újított a vállalatok CSR tevékenységeinek gyakorlati kérdéseire és megoldásaira fókuszáló rendezvény felépítésén, így a résztvevők interaktív módon ismerhetik meg a díjazott vállalatok kiemelkedő támogatási programjait. A Műhelybeszélgetés egyedi abból a szempontból, hogy az idei esemény résztvevői a hagyományoktól eltérő módon, a vállalatok prezentációit követően „forgószínpados” beszélgetések formájában kérdezhetik a vállalatok képviselőit társadalmi befektetési tevékenységeikről.

A programra ezúttal is érdemes ellátogatnia a téma iránt érdeklődő civil és vállalati szakembereknek, hiszen amellett, hogy átfogó képet kapnak az aktuális CSR trendekről a kiscsoportos beszélgetések során személyes szakmai tapasztalataikat is megoszthatják, a rendezvény szüneteiben pedig lehetőségük nyílik az ismerkedésre és a kapcsolatok építésére.

A májusi eseményre meghívott vállalatok:

  • Dreher Sörgyárak Zrt.
  • Ericsson Magyarország
  • Heineken Hungária Zrt.
  • Magyar Telekom Nyrt.
  • MOL Nyrt.
  • Tesco-Global Áruházak Zrt.

Jelentkezési határidő: 2017. május 18.

A részletes programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos információk ezen a linken érhetőek el.

 


A Magyar Adományozói Fórum államtól és pártoktól független, egyesületi formában működő szakmai ernyőszervezet, amely a társadalmi ügyeket támogató hazai üzleti és non-profit szervezeteket tömöríti. Elsődleges célja, hogy hazánkban is széles körben megismertesse és meghonosítsa a felelős társadalmi befektetések professzionális módszereit és eszközeit, és ezáltal segítsen a vállalatoknak, alapítványoknak, magánszemélyeknek abban, hogy egyre többen, egyre többet és egyre hatékonyabb módon fektessenek be a társadalomba.


forrás: MAF

A rovat új hírei

Hasonló