ÖKOINDUSTRIA2021 - Mert a jövő zöld, vagy semmilyen!

Ajánló

2021/04/27

A járványhelyzet ellenére is megrendezik idén az ÖKOINDUSTRIA nemzetközi környezetipari szakkiállítást és konferenciát. Az eseményre immár 6. alkalommal kerül sor.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSzGySz) által szervezett esemény több mint egy évtizede egyet jelent a hazai zöldipari cégek és a fenntartható technológiák iránt elkötelezett vezetők, szakemberek, vállalkozók találkozójával.

Ezen a küldetésen a járványhelyzet sem változtatott, sőt, eltökéltebbé tette a szervezőket abban, hogy valami rendkívülit, kivételeset, még zöldebbet hozzanak létre. Így született meg az idei - virtuális - ÖKOINDUSTRIA, amely a magyar szellemi tőke bemutatása mellett minden eddiginél gazdagabb, színesebb szakmai és kulturális programot is ígér, olyan aktív résztvevői élményeket kínál, mint még sohasem.

Az ÖKOINDUSTRIA szakkiállítás és konferencia 2021-ben a dolgozószobákba, irodákba költözik, hogy teljes értékű online eseményként minden eddiginél gazdagabb, interaktívabb és zöldebb legyen.

És még abban az értelemben is sokkal zöldebb, hogy az érdeklődők, az ágazat hazai és nemzetközi szakemberei, a média munkatársai otthonuk, vagy irodájuk kényelméből és biztonságából, utazás és karbonlábnyom-növelés nélkül vehet részt rajta.

Ehhez előzetes regisztráció szükséges a következő linken: www.2021.okoindustria.hu, ahol a Green Lite opciót választva, a megadott e-mail címre küldik a belépéshez szükséges technikai információkat, linket, amellyel kapcsolódni lehet valamennyi programhoz.

A részletes program ide kattintva tölhető le.

További információk az esemény Facebook-oldalán.


Kép forrása: KSzGySz

 

forrás: Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége

A rovat új hírei