Zöld bulira hív a WWF Föld Órája!

Hír

írta: Kiss Gábor
2014/03/20

Zöld, Random Trip Special koncerttel ünnepli a WWF a Föld Órája akciót március 29-én 20:00 órától az A38 Hajón. Az esemény az MR2 Petőfi Rádión és a Google Hangout jóvoltából a foldoraja.hu weboldalon élőben is követhető lesz. A lekapcsolás ideje alatt, 20:30-tól 21:30-ig zöld bulira váltanak a zenészek, azaz főként akusztikus hangszereken játszanak majd.

A WWF Magyarország a világ legnagyobb önkéntes akcióját, a Föld Óráját idén energiatakarékos, zöld bulival ünnepli! Az ünnepélyes lekapcsoló esemény egy különleges, élő, improvizációs Random Trip koncert lesz március 29-én este 20:00-kor az A38 Rendezvényhajón. A WWF Föld Órája fellépői között szerepel Harcsa Veronika (ének, Bin Jip), Ligeti György (ének, gitár, Zagar, We are Rockstars), Farkas Izsák (hegedű, InFusion Trio), Bata István (basszusgitár, Fábián Juli & Zoohacker), Premecz Mátyás (billentyűk, Kéknyúl, Fábián Juli & Zoohacker), Delov Jávor (dobok, Turbo, Random Trip), DJ Q-Cee (dj, Vinyl Warriorz, Random Trip) és két meglepetés vendég is.

A koncert egyedisége abban rejlik, hogy az energiatakarékosság jegyében a lekapcsolás ideje alatt, 20:30 és 21:30 között a fellépők akusztikus hangszereken játszanak majd: a színpadon megjelenik többek között az akusztikus gitár, az akusztikus hegedű és a csörgődob. A buliról a vidékiek és az otthon ünneplők sem maradnak le, az MR2 Petőfi Rádió ugyanis élőben közvetíti a koncertet. Akit pedig a látvány is érdekel, a Google Hangout jóvoltából a foldoraja.hu weboldalon követheti az eseményeket.

„Egy Földünk van, és sajnos egyre kevesebb természeti kincs és erőforrás. Éppen ezért igyekszem a mindennapokban is odafigyelni az energiatakarékosságra, és nagyon örülök, hogy az idei Föld Óráját képviselhetem! Nagyon szeretem Magyarország erdeit, ezért támogatom a WWF Erdővédelmi Programját. Ha neked is fontos a bolygónk, a természet, a fák és az állatok, most úgy tehetsz értük, hogy meghallgatsz egy remek koncertet március 29-én este 8-tól élőben az A38 Hajón!” – buzdít mindenkit lelkesen Harcsa Veronika, a Brüsszeli Királyi Konzervatórium mesterképzésén tanuló énekesnő, aki több éve a WWF támogatója.

Jegyek az A38 Hajó honlapján vásárolhatóak. A koncertbelépő ára a WWF Magyarország természetvédelmi tevékenységét támogatja!

A regisztrálók között a szervező kisorsol 3 szerencsést, akik otthon-zöldítést nyernek.

A 2014-es WWF Föld Órája támogatói a Coca-Cola Magyarország, az Allianz Hungária Zrt. és a Samsung Electronics Magyar Zrt. A kampány kiemelt médiatámogatói a National Geographic Magyarország magazin, a köpönyeg.hu, a Pesti Est és az est.hu.

A WWF Magyarország az energiatakarékos és környezetbarát LED fényforrásokat, amivel hosszú távon energiát takaríthatunk meg, a Samsung Electronics Magyar Zrt. jóvoltából sorsolja ki.

Az eseményről bővebb információ:
http://foldoraja.hu/index.php
https://www.facebook.com/events/1417662398487999/

A Random Tripről bővebben:
https://www.facebook.com/randomtrip

 

forrás: WWF

A rovat új hírei

Hasonló