Klíma-apokalipszis: Halottak lesznek a világ óceánjai és tengerei? A légkörbe juttatott üvegházhatású gázok már beindították az óceánok savasodását. Ez a teljes vízi ökoszisztéma ...
Nébih: az egészségtudatos életmód terjedése miatt fontos a kötelező tápértékjelölés Várhatóan idén nyáron is a lejárt szavatosságú termékek értékesítésével lesz a legtöbb probléma.
A légszennyezés növeli az agyvérzés kockázatát Februárban jelent meg a brit orvosok kollégiumának jelentése arról, hogy Nagy-Britanniában évente legalább 40 ezer halálozás ...
Ilyenek lesznek a jövő húsgolyói? Az ételinnovátorok az IKEA legendás húsgolyót vették célba, és megalkották a jövő húsgolyójának ötletét, mely ...
Fókuszban az energiaital Az energiaitalok egy ideig fokozzák a szervezet anyagcseréjét, az ébrenlétet, a teljesítőképességet. De mi a hatásuk ...
Gyilkos gyorséttermi ételek A gyorséttermi ételeken alapuló egyhangú táplálkozás megöli az elhízás, a szívbetegségek, a cukorbaj és a rák ellen óvó ...
Megfelelő étkezéssel az Alzheimer-kór ellen Megfelelő étrenddel csökken az Alzheimer-kór kockázata. De mit ehetünk és mit nem?
I. Öko-Tudatosság Fesztivál Szinte mindenki hallott már az élelmiszerekben lévő káros adalékanyagokról, de vajon mi igaz ebből, és mi a legenda?
5 tipp a méregmentes bőrápoláshoz Számos kozmetikum ápolás helyett árthat a bőrnek. De mit tehetünk, hogy bőrünk ne találkozzon káros összetevőkkel?
Hogyan (ne) éljünk 100 évig? Egy kutatás szerint a genetika csupán 10 százalékban befolyásolja az élettartamot, a döntő az életmód.