A MagNet Netbank a legkedveltebb

Hír

2015/07/15

Bankmonitor.hu közel 1.800 fős mintán végzett komplex felmérést annak meghatározására, hogy a hazai bankok ügyfelei mennyire elégedettek a számlavezető pénzintézetük által nyújtott online szolgáltatások minőségével. A független felmérés eredménye szerint, a MagNet Bank ügyfelei értékelték a piacon a legkiválóbbnak a Közösségi Bank NetBank szolgáltatását.

A Bankmonitor.hu júniusi felmérése során arra volt kíváncsi, hogy felhasználói között milyen népszerűségnek örvendenek a különböző pénzintézetek által kínált online banking megoldások. A válaszadók 80%-a legalább heti rendszerességgel veszi igénybe saját bankja elektronikus banki szolgáltatásait, és zömében elégedettnek mondja magát. A felmérés résztvevői három különböző szempont vonatkozásában értékeltek: funkcionalitás, a felhasználóbarát kialakítás, design. Az összesített végeredmény alapján, a hazai banki mezőny élén a MagNet Bank NetBank szolgáltatása végzett, amely az 1-től 5-ig terjedő skálán 4,38-as eredményt ért el. (Forrás)

A helyezéssel kapcsolatban a MagNet vezérigazgató-helyettese, Pozsonyi Gábor elmondta: „A szakmai zsűrik által elnyert díjakat is rendszerint nagyra értékeljük, de a legjobb érzések egyike mégis az, mikor maguk az ügyfeleink igazolják vissza, hogy jó úton járunk. A NetBank rendszer 2000-ben az egyik első online banki szolgáltatás volt a magyar piacon, és már a kezdetekkor elnyerte Az év internetbankja címet. Azóta folyamatosan fejlesztettük, szépítettük, hogy a legmodernebb elektronikus banki felületet tudjuk nyújtani ügyfeleinknek.”

A korszerű, biztonságos és felhasználóbarát rendszer nemcsak a hétköznapi pénzügyek terén nyújt megoldást, de a NetBankban ún. közösségi funkciók is helyet kapnak: a MagNet ügyfelei itt is rendelkezhetnek a Bank nyereségének 10%-áról, melyet a pénzintézet minden évben közel 70 civil szervezet között oszt szét az ügyfelei döntései alapján (Közösségi Adományozási Program). Ugyanitt állíthatják be az ügyfelek azt is, hogy mely civil szervezetet szeretnék anyagi támogatáshoz juttatni a Bank pénzéből, kártyás vásárlásaik alkalmával (KAP Kártyaprogram), vagy mely hitelezett jó projektet szeretnék segíteni MENTOR vagy SZFÉRA betétjükkel.

forrás: Magnet Bank

A rovat új hírei

Hasonló

Interjú Fáy Zsolttal

Fáy Zsolttal, a MagNet Magyar Közösségi Bank alapító tulajdonosával, igazgatósági elnökével beszélgettünk.