Idén is lesz Piacok Napja! - Közösségi vásár az Erzsébet téren!

Ajánló

2020/09/02

Egy különleges nap, mikor több piacról egyszerre, együtt, egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban... A nagy érdeklődésre való tekintettel idén is két alkalommal szervezi meg a Hello Piac a Nem Adom Fel Alapítvánnyal közösen a Piacok Napja eseményt, ahol az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi integrált piaccá változik, Budapest legnépszerűbb közösségi vásáraival!

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek, natúr kozmetikumok, zero waste termékek, gasztro különlegességek, legfinomabb magyar zöldségek és gyümölcsök, sajtok, húsok, mézek, szörpök és mindenféle háztáji termékek hazai őstermelőktől! MINDEN megtalálható a PIACOK NAPJÁN!

A Piacok Napján a szervezők szeretnék a hazai termékek iránti megbecsülést továbberősíteni, lehetőséget teremteni a magyar kisvállalkozóknak, kézműveseknek, hogy az elmúlt időszak hatásai ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, a vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek.

A Piacok Napja fő célja a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése, kínálatuk beintegrálása a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

A résztvevők érdekében a rendezvény ideje alatt fokozott figyelmet fordítanak az egészségügyi védekezésre! Az erre vonatkozó szabályokat, a vásárt megelőzően fogják közzé tenni az aktuális rendeletekhez igazodva.

A esemény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! A belépés INGYENES!

Időpont: Szeptember 13. (vasárnap) 11-19 óráig

Helyszín: Budapest, Erzsébet tér

Jelentkezési lap kiállítóknak innen tölthető le: https://hellopiac.hu/kiallitoi-informaciok/

Facebook-eseményhttps://www.facebook.com/events/729534491195568/


Kép forrása: Hello Piac

 

forrás: Hello Piac

A rovat új hírei

Hasonló

Az úszó piacok csodás világa

Zsibongás, illatok, ízek, színek, alkudozás: ilyen egy igazi piaci hangulat, ez már csak azzal fokozható, ha a vizen van.