Megjelent a MAF Társadalmi Befektetések Díj idei pályázati felhívása

Hír

2016/06/08

Az idén is elindult a Magyar Adományozói Fórum hazai cégek támogatói kezdeményezései számára kiírt, széles körben elismert szakmai pályázata, a MAF Társadalmi Befektetések Díj, amelyen az elmúlt 5 évben már több mint 130 hazai társadalmi célú támogatói program vett részt. A megmérettetésre a cégek július 15-éig jelentkezhetnek 2016-ban.

A MAF Társadalmi Befektetési Díj pályázati program célja, hogy ösztönözze a hazai vállalati szektor önként vállalt kezdeményezéseit a hazai társadalom, közösségek életének javítása, fejlesztése céljából, és hogy elismertebbé tegye azokat a stratégiai megoldásokat, amelyek hozzájárulnak a szektorok hatékonyabb és eredményesebb távú együttműködéséhez.

„A vállalatok hosszú távú sikerességének, fenntarthatóságának egyik kulcsa társadalmi beágyazottságuk megteremtése, azaz részvételük a helyi közösségek és a hátrányos helyzetű csoportok mindennapi problémáinak megoldásában, a társadalmi kohézió, szolidaritás erősítésében. Ebben kiemelkedő szerepet játszanak azok a „társadalmi profit” elérését célzó vállalati társadalmi befektetési programok, amelyek során a vállalatok saját szakmai kompetenciáikat, tudásukat, erőforrásaikat és kapcsolatrendszerüket tudatosan mozgósítják a közösség érdekében, együttműködésben állami és civil partnereikkel.”- mondta el Dr. Molnár Klára, a Magyar Adományozói Fórum igazgatója.

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának eredményeit 2016 októberében hirdeti ki konferenciáján az alábbi kategóriákban:

MAF Leginnovatívabb Támogatói Program Kategória

MAF Legsikeresebb Partneri Együttműködések Kategória

MAF Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program Kategória

MAF Az Év Legkiemelkedőbb Támogatói Programja Kategória

A Magyar Adományozói Fórum által felkért bíráló bizottság tagjai:

Erős Antónia – az RTL Híradó műsorvezetője, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány alapítója

Hargitai Lilla – a Médiaunió Alapítvány ügyvezető igazgatója

Jakab Áron – a FRUIT OF CARE Nonprofit Kft. alapító ügyvezetője

Szabó Eszter – a HBLF elnöki tanácsadója

Szűts Ildikó – az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke

 

A MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázata iránt érdeklődő szakemberek és az elismerésért indulni szándékozó vállalatok és partnereik a MAF honlapjáról letölthetik a korábbi években díjazott pályázatok esettanulmány gyűjteményeit.

A részletes pályázati kiírás és űrlap a MAF weboldalán érhető el itt.

forrás: MAF

A rovat új hírei

Hasonló

A MAF pályázatának döntője

11 felelős vállalat jutott be 4 kategóriában a Magyar Adományozói Fórum (MAF) Társadalmi Befektetések Díj pályázatának ...