Társadalmi profit = Üzleti profit?

Hír

2015/09/26

A Magyar Adományozói Fórum október 1-jén a Samsung Electronics Magyar Zrt. székházában tartja meg „Társadalmi profit = Üzleti profit?” című éves szakmai konferenciáját, amely a fiatalok foglalkoztatását segítő vállalati támogatási programok megoldásait és az ezekhez kapcsolódó tapasztalatokat, illetve a vállalati támogatások nem pénzbeli erőforrásainak felhasználási lehetőségeit állítja fókuszba.

A Magyar Adományozói Fórum, mint a hazai támogatói szektor egyik legelismertebb platformja, 2015. október 1-jén várja a hazai szakembereket „Társadalmi profit = Üzleti profit?” elnevezésű éves konferenciáján, ahol a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának eredményhirdetésére, valamint a MAF Felelős Támogató Védjegyet idén elnyert vállalatok bemutatására is sor kerül.

A hazai CSR események egyik legnépszerűbb rendezvényére a korábbi évekhez hasonlóan jelentős számú, közel 150 résztvevőt vár a MAF. A szakmai konferencián idén a fiatalok foglalkoztatását segítő vállalati támogatási programok megoldásaival, illetve a vállalati támogatások nem pénzbeli erőforrásainak felhasználási lehetőségeivel ismerkedhetnek meg az üzleti, a nonprofit és az állami szektor képviselői. A rendezvény látogatói a számos elismert hazai vállalati előadó mellett találkozhatnak Mike Tuffrey-val, a vállalati támogatások hatásmérésének legfejlettebb módszertanát kidolgozó London Benchmarking Group network képviselőjével is. Szintén a konferencia díszvendége lesz Dr. R.L. Bathia a World CSR Day alapítója.

Az egész napos programot a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának díjkiosztója zárja, amelyen a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban legjobb eredményt elért cégek vehetik át a díjakat.

Az Samsung Electronics Magyar Zrt. székházában megrendezésre kerülő MAF „Társadalmi profit = Üzleti profit?”  konferencia részletes programja itt érhető el.

A konferencia támogatói: Provident Pénzügyi Zrt. (arany fokozatú támogató), British American Tobacco Hungary, dm Kft, Generali Biztosító Zrt., (ezüst fokozatú támogatók), E.ON Hungária Zrt., KPMG Magyarország, Tesco-Global Áruházak Zrt. (bronz fokozatú támogatók), Fruit of Care Non-profit Kft., Heineken Hungária Zrt, Kockacsoki Nonprofit Kft., Remarker Kft. Samsung Electronics Magyar Zrt.,  Wieland és Wieland Kft (támogatók)

forrás: Magyar Adományozói Fórum

A rovat új hírei

Hasonló

MAF Felelős Támogatói Védjegy

2015-ben 3 hazai vállalat újíthatta meg, és újabb két cég, a Budapest Airport és a Microsoft vehette át a MAF Támogató Védjegy ...

MAF díjátadó

A Magyar Adományozói Fórum kihirdette a Társadalmi Befektetések Díj idei nyerteseit.