Évente 34 ezer tonna marhahúst dobnak a szemétbe a brit háztartások! Tízből csak három marhahúsvásárló mondta, hogy megtervezi a menüt, mielőtt elindul a nyersanyagot beszerezni.
Dietetikus: a böjt nem egyenlő az éhezéssel A szervezetnek az azonnali megvonás nem tesz jót, ezért ajánlott fokozatosan elkezdeni az ilyen kúrákat.
Vegán hentesbolt nyílik A Növényevő hentesek kolbászairól állítólag meg sem lehet állapítani, hogy nincs bennük hús.
Ilyenek lesznek a jövő húsgolyói? Az ételinnovátorok az IKEA legendás húsgolyót vették célba, és megalkották a jövő húsgolyójának ötletét, mely ...
Az EU engedélyezi a "savas csirke" forgalmazását A vegyianyagokkal átmosott húsok piacra engedése aláássa az élelmiszerbiztonságot a Magyar Természetvédők Szövetsége szerint.
San Francisco leszámol a szeméttel! - a nejlonzacskók után a PET palackoknak is hadat üzent a város! A kaliforniai nagyváros lakóit sok mindenért lehet irigyelni. Például azért, mert itt a város vezetői és lakói közösen tesznek ...
Ételinnováció: Vegánszalonna Az Egyesült Államokban sokféle étel készül laborban. Íme a húspótlók legújabb generációjának úttörője, az algából ...
Zöld hírességek | 1. rész A most következő híres személyek befolyásuk felhasználásával hirdetik a környezettudatos életmód fontosságát.
2015-ös ételtrendek a fenntarthatóság jegyében A 2015-ös gasztrodivatban nagy szerep jut a zöld ételeknek.
Nem mindegy, honnan jön a hús Az EP azt szeretné, ha a feldolgozott élelmiszereken is szerepelne a felhasznált hús származási helye.