A Pasona projekt Paradicsom és szőlő a konferencia teremben, brokkoli a recepción, búzamező a váróteremben...
Divattervezők a belvárosi sárgarépákért Immáron negyedik alkalommal szervezi meg a Werk Akadémia szokásos év végi karitatív eseményét.
Jamie Oliver iskolaétkeztetési programja A brit szakács 2001-ben indította el az „Étel Forradalom” nevű kampányát.
Óvakodjunk a nátrium-glutamáttól! A nátrium-glutamát egyre több név mögé "rejtőző" veszélyes élelmiszer-adalékanyag.
Fokhagyma és a tüdőrák Hetente kétszer nyers fokhagymát fogyasztva csaknem megfeleződik a tüdőrák kialakulásának kockázata.
Öntözési technikák nyáron Nyáron különösen nagy veszélynek vannak kitéve növényeink, ám megfelelő vízellátással megóvhatjuk őket a kiszáradástól.
Növények kommunikációja A növények talajon keresztüli kommunikációját roppant egyszerűen bizonyította egy kutatócsapat.
A pénz nélkül élők mozgalma Az ingyenélés (freeganism) hívei hátat fordítanak a fogyasztás és a pénz világának.
Piacozz a Szimplában vasárnaponként! Vasárnaponként a Szimpla Kert őstermelői piaccá alakul, Budapest belvárosába varázsolva az igazi vidéki „piacozós” hangulatot.
A gyógyító böjt A tél vége-tavasz eleje a megújulásról szól: éled a természet, elvégezzük a nagytakarítást, és böjtölünk az ...