A nyakbavaló megmondja, mit eszünk Az eszköz a rágás hangjaiból következtet arra, mit fogyasztunk éppen.
Ilyenek lesznek a jövő húsgolyói? Az ételinnovátorok az IKEA legendás húsgolyót vették célba, és megalkották a jövő húsgolyójának ötletét, mely ...
9 élelmiszer, ami örökre eltűnhet az asztalunkról A megtermelhető ételek változatossága rohamosan csökken.
Súlyproblémákkal küzd a magyar egyetemisták 35 százaléka 14 százalékuk krónikus betegséggel él, jelentős körükben a szív- és érrendszeri problémák kockázata - derült ki a Magyar ...
Vegyszermentes zöldségek és gyümölcsök: Miből vegyünk biót? Lényeges különbségek is lehetnek a vegyszermentesen és a hagyományos módon termelt élelmiszerek között.
Ezeket a trükköket alkalmazzák a boltok, hogy többet vásároljunk A szuper- és hipermarketek ravasz megoldásokkal csábítanak a felesleges költekezésre.
Videó az élelmiszer-technológiákról Az Európai Bizottság videót készített az élelmiszer-technológiákról, a széleskörű megismertetés érdekében.
Mit t(ehet) az ifjúság az egészségéért? Cél a lakosság és kiemelten a fiatalkorúak egészségtudatosságának és táplálkozási szokásainak javítása.
Mennyire pazaroljuk az élelmiszert? A magyar családok 42%-a rendszeresen dob ki élelmiszert. Tudatos választással csökkenthetnénk az élelmiszerpazarlást.
Ételinnováció: Vegánszalonna Az Egyesült Államokban sokféle étel készül laborban. Íme a húspótlók legújabb generációjának úttörője, az algából ...